MENU

Олександр Турчинов: буквально за декілька днів після операційного столу я виповз на роботу

908 0

 


Їду з ефіру на 5 каналі.Суперечливі враження. Здивувалацілеспрямована заангажованістьпідготовки ефіру... Перш за все цестосується оцінки сфальшованихрезультатів виборів, як "поразкиопозиції". Наша команда ту громадянськувійну, на яку перетворила влада ці виборипройшла гідно, витримавши репресії,інформаційне цькування та силовийтерор.


Крім того здивувалаінформація, що я хворів всю виборчукампанію. Так, у мене дійсно були проблемизі здоров'ям, я навіть переніс операцію.Але буквально за декілька днів післяопераційного столу я виповз на роботу,тому що був пік виборчої кампанії. Навітьу ті декілька днів, які довелось пробутив лікарні, керувати штабом я не припиняв...


З іншого боку, дивуєте, що доводиться вже вдруге чути проякусь розписку, що я її нібито написавжурналісту Сергію Лещенко про прогноз50% результату "Батьківщини" навиборах.


Думаю, @Сергій Лещенкопідтвердить, що ніяких розписок я неписав і не передавав. Я адекватно оцінювавситуацію і ті умови жорсткого пресингуз боку влади, в яких ми працювали. Вважаю,що у тих надлюдських умовах та в томуагресивному середовищі, в якому працювала"Батьківщина", коли наші лідеризнаходились і знаходяться за гратами,ми зробили максимальне від нас залежне.

 

Олександр Турчинов


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини