MENU

По новому закону о выборах избиратели вообще не нужны – Турчинов

1225 0

Разработанная пропрезидентской Партией регионов новая редакция закона про выборы народных депутатов фактически устраняет избирателей из избирательного процесса как такового. Об этом после участия в телевизионном ток-шоу Шустер LIVE на Первом Национальном канале написал на своей странице в сети Facebook первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов.

http://ru-ru.facebook.com/oleksandr.turchynov

«Відпрацювавши схему «покращення життя вже сьогодні», ПР заходились покращувати виборче законодавство. Так, у них є голоси на прийняття у ВР цього закону, але що стосується «покращення» - це буде так само як і з нашим життям. 

Єдине чого вони прагнуть досягнути цим законом - залишитися при владі будь-яким чином. Зрозуміло, при наростаючому цунамі народного гніву вони просто не здатні зробити цього демократичним та законним шляхом. 

Тому виборчі новації від Партії Регіонів слугують лише одній меті - побудові механізму тоталітарного управління, за яким волевиявлення виборців не матиме ніякого значення, тому що одних можна купити, інших залякати, а опонентів не допустити або зняти з виборів», - сказано в сообщении.

Как заявляет украинская объединённая демократическая оппозиция, нынешняя Верховная Рада VI созыва нелегитимна, поскольку в соответствии с незаконно отменённой редакцией Конституции Украины от 2004 года она должна была прекратить свои полномочия в текущем 2011 году. Таким образом, парламентские выборы должны были состояться в 2011 году, а не в следующем 2012-м, как назначило ранее президентское большинство народных депутатов.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини