MENU

Обжорливые «регионалы» скоро лопнут - Турчинов

1030 2

Для сегодняшней ненасытной власти неважно, что жрать: или своих политических оппонентов на завтрак, или предприятия, недра с шельфами и государственные резиденции на обед. Они не гнушаются даже детскими издательствами, вроде «А-ба-ба-га-ла-ма-га» вместе с мужской хоровой капеллой на ужин. Об этом пишет первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов в своем блоге.

«Пам'ятаєте, Стругацькі у своєму романі «Понеділок починається в суботу» описали експеримент зі створення кадавру, моделі людини, шлунково невдоволеної. Приступи ненажерства у нього межувались з короткими «пароксизмами задоволення», моментами щастя та спокою, які наступали після «перекусів». Але щоразу ці паузи ставали все коротшими, а згодом і зовсім зникли. Кадавр почав їсти без всяких пауз та перерв.

Так і ця влада, до якої апетит прийшов під час їжі, вже не може зупинитись. Все їсть і їсть,і їсть. І для неї неважливо, що жерти: чи своїх політичних опонентів на сніданок, чи підприємства, надра з шельфами та державні резиденції на обід. Не гребують навіть дитячими видавництвами, на кшталт «А-ба-ба-га-ла-ма-га» разом з чоловічою хоровою капелою на вечерю. Для їхнього ненажерства не існує ні меж ні кордонів, ні авторитетів.

Вони просто хочуть їсти і без постійного задоволення цього інстинкту, не уявляють свого існування.

У Стругацьких кадавр врешті-решт луснув від тонни голів оселедцю. Вчасно не зупинився. Та що там вчасно, він  за своєю суттю не міг зупинитись», - рассказал Турчинов

За его словами, пришло время, чтобы власть поперхнулась.

Ранее политолог Владимир Цыбулько заявил, что в случае принятия недемократичного закона про выборы депутатов Верховной Рады Украины стихийные столкновения с милицией под зданием парламента могут перерасти в массовое кровопролитие.

UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини