MENU

Freedom House будет добиваться применения очень жестких санкций к режиму Януковича

756 1

Вуаля, як кажуть французи. Вердикт щодо не демократичних виборів в Україні винесено не лише Європарламентом на основі звітів  міжнародних спотерігачів.

Сьогодні під час полудневого брифінгу в Єврокомісії була озвучена нова спільна заява від ОБСЄ, Парламентської асамблеєї НАТО, Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), Європейського парламенту.

В заяві зазначено, що вибори в Україні показали, що вона йде в зворотньому напрямку від демократії. Зокрема варто зацитувати таку фразу: «Беручи до уваги зловживання владою, використання нею адмінресурсу і ту велику роль, яку  під час виборів відігравали гроші, яскраво проглядається тенденція, що Україна рухається в зворотньому від демократії напрямку»... і далі в такому ж дусі.


ОБСЄ скаржиться, що українська влада не реагувала на її зауваження стосовно порушень під час проведення виборів в Україні. Тепер в ОБСЄ точиться дискусія, чи взагалі вибори в Україні слід визнати легітимними. Але це поки що преамбула.  

Відома американська громадська організація «Фрідом Хаус» (Freedom House) заявила, що робитиме все, аби супроти чиновників України найвищого рангу були застосовані жорсткі санкції. Її очільник Девід Кремер вчергове заявив, що буде домагатись від конгресу США запровадження персональних сакцій стосовно українських чиновників та олігархів. Девід Кремер переконаний,  що  «Фрідом  Хаус» досягне своєї мети. Бог йому в поміч. Ми - Українці «ЗА» !

dipcourier

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини