MENU

Янукович решил использовать любимый прием Гитлера, Муссолини, Лукашенко и Ассада

3012 4

  

Якщо ви ще не в курсі. МедведчукЯнукович і Верховна ЗрадаВЖЕ заклали камінь для диктатури вУкраїні. І обізвали це все красивимсловом «закон про референдум»...

  

6 листопада наприкінцісвоєї каденції Верховна Рада VI скликанняприйняла Закон України «Про всеукраїнськийреферендум» з грубим порушеннямКонституції та регламенту. Не зважаючина це, Президент України підписаввідповідний Закон 27 листопада.


Закон про референдумнесе в собі велику небезпеку і можезнищити не лише демократію, а й державнунезалежність України.


Саме за допомогоюреферендумів:


Адольф Гітлер розтоптавгромадські права і обійняв посаду«фюрера» в Німеччині; Беніто Муссолінізбудував фашистський режим в Італії;Олександр Лукашенко знищив демократіюв Білорусі; Башар аль-Асад встановивкриваву диктатуру в Сирії…В цю кампаніюпрагне потрапити Віктор Янукович.


ЧОМУ ЗАКОН ПРОРЕФЕРЕНДУМ НЕЗЕБПЕЧНИЙ?


1. РЕФЕРЕНДУМ ПРОТИВЛАДИ ПРОВЕСТИ НЕМОЖЛИВО. Якщо питання,яке громадяни захочуть винести нареферендум, не сподобається владі, вонаможе «законно» їм відмовити.


2. ВЛАДА МОЖЕ ПРИЙНЯТИЧЕРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ БУДЬ-ЯКЕ РІШЕННЯ. Законне забороняє голосувати, наприклад, заскасування незалежності України чиконфіскацію майна у її громадян.


3. ЗАКОН ДОЗВОЛЯЄ ЗНИЩИТИКОНСТИТУЦІЮ. На референдумі можна«прийняти» нову і тим самим знищитичинну Конституцію. Хоча сам ОсновнийЗакон не передбачає таких механізмівсамоліквідації. В «нову Конституцію»влада  впише все, що заманеться – відскасування всенародних виборів президентадо членства Україні в союзі зі столицеюв Москві.


4. НА РЕФЕРЕНДУМАХПРИЙМАТИМУТЬ ЗАКОНИ. Звичайні виборцінавряд чи зможуть розібратися в тонкощахзаконів, які можна приймати на референдумах«пачками». Всі законодавчі процедурибудуть розтоптані – ніяких перших ідругих читань, поправок і обговорень.Бо Президент зможе штампувати найгіршізакони без Верховної Ради – від іменінароду.


5. НІХТО НЕ ЗБИРАЄТЬСЯПИТАТИ ДУМКУ ЛЮДЕЙ ЧИ ЧЕСНО РАХУВАТИГОЛОСИ. ЗАКОН СТВОРЮЄ УМОВИ ДЛЯ НЕБАЧЕНИХФАЛЬСИФІКАЦІЙ. Чесність збиранняпідписів для призначення референдумуконтролює лише влада. Виборчі комісіїна 100% формуються владою, без жоднихпартій і громадських об’єднань.Спостерігачів, які проти питанняреферендуму, законом не передбачено!Голосувати вдома можна без підтверджуючихдокументів. Оригіналів протоколів здільниць противники референдуму отриматине можуть. Закон дозволяє сфальшуватиреферендум повністю – від початку докінця.


6. РЕЗУЛЬТАТИ РЕФЕРЕНДУМУОДРАЗУ  СТАЮТЬ ОБОВ’ЯЗКОВИМИ. Черезфальсифікацію влада знищить найважливішізакони, й насамперед Конституцію.Звичайним рішенням виборчих комісій,без розгляду в парламенті, нам будутьпроголошені нібито нами ж прийнятірішення й закони. Не варто дивуватися,якщо вони будуть схожі на закони проТретій Райх, так само прийняті свогочасу на референдумі в Німеччині.

  

Tetiana Pechonchyk 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини