MENU

Коломойский запустил сериал о дурноватом Витальке

3148 5


Кажуть, чоловік повиненбути трохи гарнішим за мавпу. Вітальковіне пощастило… Але він тільки на вигляддоходяга у підстрілених штанях. Занепоказною зовнішністю ховаєтьсяпотужне лібідо, здатне збити з нігбудь-яку красуню. От тільки з цією«будь-якою» треба познайомитися. 


Віталька живе з мамою,Мариною Францівною, яка бачить у своєму30-річному сині милого бутузика, який,як і раніше, потребує її турботи таопіки. Самого ж Вітальку давно цікавлятьінші представниці протилежної статі:ногасті, грудасті, а головне – доступні. Віталька буквально схиблений на сексі,готовий займатися ним і вдень і вночі,але… хто ж дасть такому миршавомуневдасі? Дівчата люблять брутальнихмачо, а не стурбованих доходяг.  І щов такому разі залишається робитисамовпевненому й відкритому для коханняВітальку? Він іде в парк, клуб, ресторан,спортзал, та хоча б під три чорти, абитільки познайомитися, склеїти, уламатина секс або хоча б помацати Машу, Наташу,Свєту, Катю, Олю…. 


Хлопець не втомлюєтьсямріяти про те, що якось одна з них скажейому: «Можна й до мене». Заради здійсненняцієї мрії Віталька готовий на все. Ну,майже на все… Ну, чи не готовий зовсімні на що….

    


Кожну серія з Віталькоюна офіційному каналі ТЕТ набираєвід 30 до 60 тисяч переглядів


ВИТАЛЬКА 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини