MENU

Партия регионов продолжает делить украинцев на два сорта — Геращенко

704 2

Вчора неозброєним оком в парламенті було помітно перезбудження депутатів більшості. Іх зібралася у залі якась нереально- рекордна кількість. Питання не в тому, що колеги хотіли самі проголосувати за бюджет. Вони ганяли за керівництвом фракціі і бюджетного комітету з пропозиціями змін, аби вибити і вирвати щось на свій округ.

Литвин як сфінкс не звертав жодної уваги на зауваження опозиціі про неможливість розгляду бюджету від відставленого уряду, бо ж свій щедро профінансований округ треба відпрацьовувати.....

Питання: чому Украіну ця влада продовжує ділити на 2 сорти??? Адже всі ми в усіх регіонах платимо однакові податки. Але ті, хто проголосував «правильно», мають шанс отримати щось від свого мажоритарника- вірніше, з бюджету , під егідой ПР і іі мажоритарника. Це Чечетов і ко називають - прагматичні мажоритарники.

Інші - ідейні і опозиційні- не мають жодного шансу вибити жодну копійку на ремонт лікарні , дороги чи школи. Я вже мовчу про те, що взагалі- то це робота місцевоі влади - шукати і вимагати фінансування на ці об'єкти.

Мажоритарка- зло для Украіни, ще один спосіб розколу, поділу на два сорти як самих мажоритарників, так і краіни в цілому.

 

Iryna GERASHCHENKO

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини