MENU

Украине не нужен Таможенный Союз - Арсений Яценюк

897 2

«Янукович вкотрезібрався продати Україну», - так головаРади Об’єднаної опозиції «Батьківщина»Арсеній Яценюк прокоментував останнюзаяву президента Януковича щодо того,що Україна повинна приєднатися до деякихположень Митного союзу.

 

«Курс на європейськуінтеграцію визначений законом прооснови внутрішньої і зовнішньої політикиУкраїни, й цей курс не підлягає дискусії.Україна повинна рухатися туди, деповажають людину, де існує справедливість,де незалежний і чесний суд, де не простоборються, а перемагають корупцію, деякісна освіта і медицина, де працюютьвисокі технології і вільні ринки, де єпрогрес», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

«Європейський союз іМитний союз - це взаємовиключні поняття,це різні цінності, різні цілі й кардинальнорізні шляхи розвитку України», - наголосиввін.

 

Опозиція, заявив АрсенійЯценюк, жорстко виступає за європейськуінтеграцію України, за підписання Угодипро асоціацію з Європейським союзомвключно із Зоною вільної торгівлі, забезвізовий режим між Україною та ЄС длявільного в’їзду українських громадяндо країн Євросоюзу.

 

«На шляху до підписанняз ЄС Угоди про асоціацію стоїть питанняправової реформи та припинення політичнихпереслідувань Юлії Тимошенко та ЮріяЛуценка. Але ці питання можливо вирішити»,- додав голова ради Об’єднаної опозиції.

 

«Щодо співробітництваз нашими російським партнерами, - зазначиввін, - то Україні потрібна повноцінна івзаємовигідна Зона вільної торгівлі зРосією та країнами СНД, а не угода прозону торгівельної війни, яку підписавпрем’єр Азаров».

 

Вступ України до Митногосоюзу суперечить Конституції і законамУкраїни. Ця ініціатива Януковича є щеоднією підставою для імпічменту цьогопрезидента, заявив Арсеній Яценюк.


Батьківщина 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини