MENU

«Друзья, с Днём Свободы!» - Турчинов

586 0

22 ноября 2011 года первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов заявил на своей официальной странице в сети Facebook: 

 

«Друзі, з Днем Свободи! Пройшло 7 років з того моменту, коли майже вся країна об‘єдналась. Пам‘ятаєте,як навіть звезені зі Сходу «прибічники» ПР на голубу партійну символіку одягали помаранчеві дощовики та тримали жовто-блакитні прапори?

Сім років тому після першого туру президентських виборів в Україні, ніхто не вірив, що буде революція. Більше того, лише за декілька днів до 22 листопада соціологія засвідчувала, що протестні настрої українців наближаються до нуля.

Але за декілька днів усе змінилось. Люди відчули себе не просто українцями, а громадянами, які здатні захистити себе та свої родини. які мають право не тільки спитати у влади: куди та навіщо ми йдемо, вони мають право спитати з влади.

Тоді, в 2004, люди відчули та зрозуміли, що означає свобода. Що в демократичному суспільстві свобода – це в першу чергу право вибору.

Тоді як і зараз люди надто довго терпіли, але за одну мить ситуація кардинально змінилась. Мільйони терплячих та розгублених перетворились на рішучих та сміливих. Так було тоді, так буде і зараз.

Свобода – це наше право, це наш вибір. І тим, хто хоче позбавити нас свободи потрібно пам'ятати, що другого шансу, на перевиховання, який вони отримали в 2004 році, в них уже не буде».

 

 

UAINFO


 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини