MENU

Верховная Рада начнёт работу с рукопашной «антифашистов» с «фашистами»

1125 9

Ми, активісти громадських організацій та соціальних рухів, закликаємо вас взяти участь в антифашистському мітингу, який відбудеться 12 грудня, біля стін українського парламенту, в перший день роботи депутатів нового скликання Верховної Ради України.

Дата та місце мітингу зумовлені тим, що саме в цей день до українського парламенту вперше ввійдуть представники партії «Свобода», яка відкрито пропагує ксенофобію, нацистську ідеологію і не приховує бажання нав’язати суспільству свою відверту антидемократичну програму, обмежуючи права та свободи наших громадян.

Ми вважаємо, що цей день може стати переломним для української історії – бо фашизм вперше відкрив для себе дорогу в вищі органи влади України. Політики-ксенофоби публічно призивають до боротьби з «жидами» та «москалями» і вимагають вислати з України дітей з «неправильними» іменами, отримують можливість визначати спосіб життя мільйонів людей, штовхнувши країну до межі внутрішнього громадянського конфлікту.

Системна права пропаганда, яка роками культивувалась в нашій країні, за повної підтримки з боку держави, підготувала масову свідомість українців до сприйняття націоналістичного популізму партії Тягнибока. Представники «Об’єднаної опозиції», вступивши в політичний союз зі свободівцями легімітизували їх в очах виборців в якості складової частини «демократичної опозиції». Правляча Партія Регіонів також вбачала в радикальних націоналістах вигідного суперника, розраховуючи об’єднати проти нього свій електорат. Вони до певного часу надавали їм підтримку.

Як результат за «Свободу» сенсаційно проголосувало більше 10% українських виборців. Політичну силу, яку сприймають через постаті одіозних політиків, тобто таких як Олег Тягнибок, Ірина Фаріон, Юрій Михальчишин та Андрій Ільєнко активно підтримали сотні тисяч жителів української столиці, яка завжди була епіцентром політичного життя країни. Ця тенденція свідчить про реальну загрозу того, що партія вчорашніх політичних маргіналів сьогодні вже претендують на політичну владу в нашій країні.

Розчаровані в «помаранчевих» та «біло-голубих» політиках люди готові повірити в те, що «чесні» фашисти врятують від кризи країну. Проте опинившись біля влади, «свободівці» жорстко затягнуть паски українським громадянам – щоб «залізною рукою» без всяких формальних демократичних процедур, впроваджувати в життя антисоціальну політику в інтересах міжнародних фінансових  структур та українських олігархів, які давно проявляють інтерес до цієї «перспективної» партії.

В цій тривожній ситуації, ми, представники громадських організацій, об’єдналися в оргкомітет антифашистського мітингу, який пройде в знак протесту проти присутності фашистської партії в вищому законодавчому органі України. Ми закликаємо ступити в цей оргкомітет всіх тих, хто усвідомлює загрозу для демократії, яку несе в собі націоналістична партія «Свобода», і розуміє, що її перевтілення в впливову політичну силу створить реальні передумови для встановлення диктатури в нашій країні.

Неможна миритися з тим, що в парламенті опинилась радикально-націолістична партія, яка сповідує антидемократичні цінності, яка свідомо розколює українське суспільство, тим самим допомагає олігархічним угрупуванням зберігати своє панування над Україною. Адже саме грошові мішки більш за все зацікавлені в тому, щоб ділити країну за мовними та національними ознаками. Саме їм більш за все необхідна сильна рука фашистів.

Українці зобов’язані організувати рух непокори цій наростаючій фашистській загрозі. Прийшовши на мітинг до стін парламенту, ми будемо добиватися, щоб українське суспільство усвідомило необхідність боротьби проти «Свободи», яка прагне  позбавити свободи мільйонів наших співвітчизників. Ми будемо вимагати у політиків відмовитись від співробітництва з цією ультраправою партією та прикладемо зусиль, щоб привернути увагу світового співтовариства до тієї серйозної загрози для нашої демократії, яка йде від ксенофобської партії Тягнибока.

Не варто бути байдужим – розплата за це може бути дуже жорстка, так як історія не раз показувала до чого може призвести недооцінка фашистської загрози. Ціною нашої пасивності може стати диктатура, в реальність якої поки що не вірять всі українці – так як рік тому мало хто вірив, що «Свобода» буде мати в парламенті свою фракцію.

12 грудня ми вийдемо на мітинг до стін Верховної Ради, щоб повернути собі наше місто і нашу країну, на які хочуть накласти лапи фашисти.

Якщо ми прийдемо туди, вони не пройдуть!

Объединение Боротьба


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини