MENU

Оппозиции в Верховной Раде нужно проламывать черепа бандитской власти Януковича — мнение

2446 6

Закінчився другий день пленарного засідання ВР 7-го скликання. Все очікувано - Рибак, Калєтнік і нова стара коаліція комуністів та бандитів. Очікувано ПР з порушеннями регламенту реєструє КПУ парламентською фракцією, що дає право комуністам висувати свою кандидатуру на віце-спікера. У відповідь, комуністи одностайно підтримують олігархічний антинародний уряд Азарова, а також кандидатуру на головуючого у Верховній Раді представника бандитів - блазня Рибака. Але, принаймі, опозиція примусила це зробити за всіма процедурами, дотримуючись Конституції. Хоча я і сподівався, що комуністам таки завадять зареєструвати фракцію.

Опозиційна квота у Призідії ВР, заступник голови ВР - теж очікувана. Це «свободівець» Руслан Кошулинський. З огляду на те, де розташували «Свободу», та й «Батьківщину» теж, потрібна була людина в Призидії. Бо під трибуною всі місця дістались ПР та КПУ. І я дуже радий, що об'єднані сили опозиційних партій висунули узгоджену кандидатуру, і цією кандидатурою виявився саме «свободівець».

Стосовно Табалових, приємна несподіванка. Опозиція вирішила «дожати» цих уродів і спуску їм не дали і сьогодні. Треба не зупинятись і як тільки ці «тушкани» з'являтимуться у Верховній Раді, одразу застосовувати до них парламентський (а якщо не допоможе, то й фізичний) тиск. Це має стати прецедентом, що буває, якщо народний депутат дає згоду стати «тушканом».

Бійка. «Респект і уважуха», як то кажуть, щодо вчинку пані Кужель. І опозиційні депутати відреагували миттєво.
Неприємно вразив клоун і дешевий кремлівський шут - Гадік калєснічєнка. Він спеціально відмітився спланованою заздалегіть провокацією, вийшовши до трибуни із спічем недержавною мовою. На зауваження не реагував. Але саме неприємне, що під час бійки, коли Кужель завадила черговому кнопкодавству, саме представник Партії Регіонів продемонстрував ганьбу - він оскаженіло бив лежачого ногами. Що це - самооборона? Провокація... ще одна? Принципова позиція - бити всіх незгодних із порушеннями Конституції? А його коментар журналістам?

Але кремлівських агітпропівських свиней не це цікавить, гроші платять лише за «Свободу». ))) А що власне «Свобода»? Мені дуже сподобався виступ Юрка Михальчишина. Дуже гарно сказав під час обговорення кандидатури від КПУ віце-спікера Ігора Калєтніка, Михальчинин продемонтстрував, що і тут прокремлівські пропагандони вводили всіх в оману. Достатньо згадати, що тут писав геїч щодо «розумових здібностей Юрка Михальчишина». А виявилось, що Михальчишин такі слова знає, що геїчу вони і не доступні )))  так саме, як і розуміння сказаного.

І висловлю свою позицію. В данній ситуації я вважаю, що треба битись. Якщо треба - проламувати черепи бандитській владі. Якщо вони тільки так і розуміють, і Гадік Калєснічєнка тому наочний приклад, то так і треба діяти. Наступного разу відбити Гадіку печінку, або нирку. Або вибити щелепу. Ельбрусу переламати його шаловливі руці, які постійно «проламують» потрібні для ПР рішення у сесійній залі. Хочеться нагадати, що колись українські студенти застрелили графа Потоцького за те, що він був причетним до фальсифікації виборів.

 

Істинний маразм

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини