MENU

Вы думали Яценюк с Кличко возглавят Верховную Раду и Кабмин? Тягнибок сядет на Банковой?

1635 5

Ви чогось іншого очікували? При таких результатах виборів, коли більшість голосів народ (населення) делегував (делегувало) партії влади? Хіба обрання Рибака і Азарова - для когось несподіванка при таких розкладах у парламенті?Хтось сподівався, що Раду і Уряд очолять Кличко з Яценюком? Чи Тягнибок сяде на Банкову?


Покірне населення з рабською психологією продукує ту владу, яку маємо, і куди та влада нас веде – теж бачимо...Замість розчарування, психологічно зрозумілого, але по суті безпідставного, краще кожен із нас нехай подумає, як на всіх наступних виборах – не програвати свою країну!

На сотнях зустрічей, в усіх ефірах, у своїх дописах – усюди, я пояснював, переконував, закликав, попереджав: про злочини влади, про некомпетентність, про «самовисуванців», які з владою заодно, про продажність комуністів, про більшість у Раді як умову виконання нашої програми дій...

Те саме робили члени нашої команди, так само УДАР і ВО «Свобода»...

Якщо населення знає про злочини влади і вкрадені у нього десятки мільярдів і тим не менше таку владу підтримує голосами – значить нехай наїсться наслідками свого вибору сповна. Я про це теж казав людям на зустрічах, щоб потім не шукали винних, щоб добре думали і визначалися!

Врешті-решт, ми в Європу хочемо? Ви там бачили, щоб парламентська меншість керувала країною в умовах сильної президентської влади?

Хтось шукає легких і швидких рішень. Немає таких! Доведеться зусиль докладати, кожному з нас. Кожному!

Ми не дарма обрали назву «Громадянська позиція». Лише громадяни з твердою громадянською позицією спроможні зберегти нашу країну від колапсу і дати їй стратегічну перспективу. Покірне населення з рабською психологією продукує ту владу, яку маємо, і куди та влада нас веде – теж бачимо...

 

 

 

 

 Анатолій ГРИЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини