MENU

Ежедневно правительство Азарова убивает тысячи людей

892 8
 

Ежедневно через правительство Азарова гибнут тысячи людей


Хто б що не писав про закон про заборону паління в громадських місцях висновок з нього простий.

Дурість перестає бути приватною справою індивіда, коли вона починає загрожувати життю і здоров'ю оточуючих.

Депутат Олена Бондаренко знайшла простий рецепт вирішення проблем в країні: депутати з фракції ПР будуть говорити у ВР виключно на російській мові.

Здавалось би, що в цьому такого. Неадекватність цієї та подібних осіб - їх приватна справа: дурнем бути не заборониш.

Але, цій заяві передували події, які вже перестають бути приватною справою дурнів у Верховній Раді.

Спікером призначено Рибака, прем'єром - Азарова.

Можна посміятись, звичайно з потішних дідків. Але, буквально за години після вікопомної події новини з країни стали нагадувати зведення з фронтів: стрільба з автоматів, обезголовлені трупи. В містах не виплачується зарплата працівникам комунальних служб. Сніг не прибирається. Люди простуджуються калічаться, гинуть в аваріях. В заторах на дорогах - тисячі машин та автобусів. Людям допомога не надається по добі і більше. Хундаї масово зупиняються в чистому полі. Люди мерзнуть в чуді іноземної техніки.

Це те, що додалося вже до хронічних проблем: комуналка, медицина, освіта, наука.

Щодня, через  таких депутатів, такий уряд гинуть сотні і тисячі людей. То чи є їх дурість їх приватною справою? Чи можна їх залишати при владі? Аж ніяк.

Мало усунути таких від керівництва державою. Потрібні механізми недопущення туди подібних до них в майбутньому. Як це зробити?

Спочатку треба розібратися, чому влада в країні складається з дурнів та негідників.

Здавалося б, що страшного, що дозволяють голосування клієнтам психіатричних закладів. За логікою, їх голоси повинні розпорошитись між партіями і кандидатами  та суттєвого впливу на результати не мати.

Насправді ж все відбувається не так. Всі пацієнти подібних закладів дружно голосують за ПР.

Можна надати право вибирати свиням. Як от кабану Фунтику на Євро, що передбачував результати матчів. Знову ж таки логічно припустити, що свині рівномірно розподіляться між однаковими коритами  з однаковим вмістом. Коли ж свині вищать, б'ються, пхаються лиш би всунути рило в одне з корит, причому порожнє, причому натикане цвяхами, тут є нагода задуматись: чому вони себе так ведуть.

Те, що може викликати здивування серед свиней, чомусь не дивує нас серед людей.

Зрозуміло, що голосувати за ПР, людина з інтелектуальним рівнем вищим, ніж в амеби не може.

Добре, приймемо за робочу гіпотезу: за ПР голосують дУрні. Але чому вони так нерівномірно розподілені по країні? Чому в місцях масового скупчення вони так дружно і однаково себе поводять?

Це - пояснюється дуже просто. Сімдесять років не минули даремно. Озброєні передовим вченням тов. Павлова, комуністи виробили в народу умовні рефлекси: голосувати за владу.

Ха, скажете, а коли так звані помаранчові були владою, дурдом і Донецьк вседно голосували за ПР.

Не треба забувати про лямпочку, за сигналом якої починається слиновиділення. Такою лампочкою є російськомовність. Вироблений рефлекс наступний: голосувати за російськомовну владу.

Вихід є? Є. Заборонити голосувати в дурдомах. Яких би розмірів той дурдом не був. Альтернативою є смерть. Що демонструють останні події.

 

 

Василь Wasyl

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини