MENU

Гостинный Двор превращают в руины, активисты просят о помощи

345 0

Гостиний двір продовжуєоборону!


Вчора ми відбилися,але сьогодні вранці знову халепа. Близько50 чоловік почали руйнувати приміщенняГостиного двору зі сторони пам’ятникаСагайдачному. Станом на зараз ми зібралисяі перешкоджаємо варварству, але приміщеньбагато, робітників теж, над кожним нестанеш. 


Крім декількохдесятків активістів, приїхала знімальнагрупа 5-го каналу (спасибі їм), були тако


ж нардепи Бригинець іЄмець (респект).


Робітників, котримсказали ламати Гостиний зсередини, посуті, підставили. У них немає необхіднихдокументів для цих робіт, це люди, за їхзізнаннями, найняті просто на вокзалі,за 200 гривень на день. 


Рейдери діють запринципом «чим гірше, тим краще» - чимбільше вони розруйнують Двір, тим більшеу них буде аргументів, що будівлю требатерміново рятувати. Шляхом перетворенняу бутікову галерею і супермаркет.


У зв’язку з цим –звернення. Хто хоче дієво поборотися зрежимом? Нагадую, рейдери діють вінтересах стовпів режиму Януковича –Фірташа і Бойка. 


Отож, кожна вашасправа на користь Гостиного – це пострілпо режиму. 


Гостиному зараз требадопомога. Засоби для обігріву, джерелаелектроенергії, чергування хоча б попару годин, скарги в прокуратуру, листиу Кабмін, звернення до політсил упарламенті з закликом втрутитися уситуацію. Особиста допомога, звісно,краще ніж звернення, скарги і листи.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини