MENU

«У могущественной Украины будет мощная армия» - Турчинов

828 0

 

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

 

«Сьогодні День Збройних Сил України. Хочу привітати всіх офіцерів та всіх, хто обрав своєю професією захищати Батьківщину. 


У всьому світі військовий - це одна із привілейованих професій еліти. На жаль, це поки що не стосується України, де чисельність і відповідне фінансування міліції значно перевищує чисельність і фінансування збройних сил. Де силові структури цікавлять владу лише під кутом їх спроможності переслідувати опозицію, або блокувати масові акції протесту. Де збройні сили, як і культура отримують ресурс за надлишковим принципом, що не встигли вкрасти чинні господарі владних кабінетів, а офіцери не можуть на зарплатню гідно утримувати свої родини. Де незрозуміле взагалі майбутнє тисяч патріотів у військовій формі, яких за нелояльність до режиму можуть скоротити у будь-яку мить.


Але я вірю, що ми скинемо з себе весь цей владний бруд і у сильної, могутньої, незалежної України буде потужна, сучасно озброєна та професійна армія. А всі хто обрав собі шлях захисника Вітчизни будуть займати гідне місце у власному домі та країні».

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини