MENU

Завтра защитники Гостинного Двора будут пикетировать Минкультуры

251 0

 

 

Влада знущається з Києва і киян, відбираючи найцінніше, що може бути у міста – його пам’ять! Вони намагались зруйнувати Андріївський узвіз – якби не ми, на ньому б сьогодні будували бетонних монстрів. Тепер вони хочуть зруйнувати Гостиний двір, незважаючи на те, що ми, городяни, чітко визначили – він має стати громадським культурним простором.

Гостиний вже став центром альтернативної культури і мистецтва, символом боротьби проти окупації нашого міста корумпованою владою і забудовниками. Тепер ми переносимо у Гостиний двір новорічне святкування. На противагу офіційній «йолці» на Майдані ми прикрасимо ялинки у створеному нами самими публічному культурному просторі. Але перед цим ми повідомимо чиновникам, службовим обов’язком яких є розвивати вітчизняну культуру, що вони вкрай погано виконують свою роботу.

Друзі! Збираємося 25 грудня о 13.00 під Міністерством культури. Висловлюємо чиновникам, які продають місто бездушним забудовникам, все, що ми про них думаємо. Нагадуємо, що Київ був і залишиться НАШИМ містом попри будь-які зусилля олігархів.

Далі всі разом ми підемо у Гостниий двір. Там на нас чекають красуні-ялини, які і є головною метою нашої акції. Приносьте з собою ялинкові прикраси, даруйте Гостиному свій святковий новорічний настрій.

Акція «Прикрась ялинку у Гостиному дворі» триватиме до Нового року, тож свою прикрасу ви зможете залишити у будь-який день. Представники громадськості на місці вам допоможуть. До зустрічі в Гостиному дворі!
 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини