MENU

Кривая улыбка «регионалки» Бондаренко вызывает желание бросить в экран кирпич - блогер

5198 26

Гостею передачі «Відпершої особи», що йшла в ефірісуспільно-політичного радіо ввечеріпонеділка 24 грудня, була депутат від Партії регіонів з комітету свободислова та інформації ВР Олена Бондаренко.Я став передостаннім зі слухачів, якимпощастило додзвонитися в студію.

Зависаюна дроті, а ведуча Світлана Орловськасипле свої запитання одне за другим.Тим часом гроші на мобілці так і тануть.Та ось і до мене черга доходить. Якзавжди, називаюся Олексієм Мазуром зДніпропетровська.

Зрадівши, щонарешті дочекався, поспішив висловитищиру антипатію до Олени Бондаренко заїї українофобію і зневагу до всьогоукранського. А також, зауваживши, щовона частенько гостює на різних ток-шоу,згадав її застиглий вираз обличчя, маскузверхності й зухвалості до опонентів- патріотів України. Поділився різкоюнеприязню до постійної кривої посмішкирегіоналки, огидної аж до бажанняпоцілити в екран цеглиною.


У відповідь віддепутатки почув, що не мені вирішувати,хто патріот, а хто українофоб. Такожпорадила стримувати свої емоції. А ще Олена Бондаренко запевнила, що легкопереживе те, що вона комусь неподобається. 

На цьому обмін«люб'язностями», за браком ефірногочасу, завершився. Хоча переконаний,обом  ще дуже багато чого залишалосясказати один одному та почути у відповідь.До речі, останній додзвонювач з Тернополястав на мій бік, висловивши підтримку.На тому і розійшлися до наступних, якщобудуть, зустрічей в радіоефірі.


Олексій МАЗУР



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини