MENU

Королевская вернет свой долг инвесторам за счет пенсионеров

1514 4

У неї «була мрія»... Івона здійснилася.


Королевська-міністрв уряді «кровосісь»-«сімейників», наслужбі януковича. Браво,Наталі!!!


Мадам-«опозиціонер» тепербуде займатись соціальною політикою...Щоправда, я не впевнений, що вона розуміє,що це таке і з чим «його їдять», але цепитання друге. Наразі, є факт призначення.


Цікаво, а скільки Ахметов і Ко заплатили «родині» за їїкрісло? Особисто я, переконаний, щонинішня посада Королевської банальнокуплена у «стоматологів». 


Адже витрачені сотнімільйонів на її виборчу кампанію потрібновідбивати. Такі колосальні видатки, щопішли в «топку» у звязку з повним проваломна виборах, Наталці ніхто не пробачить.Змусять повернути, або...


Там «пацани» серйозні.Всім відомо, що «Донбас порожняк негонит»), можуть і в «асфальт...», їм незвикати. Хоч-не-хоч, рано чи пізно, будезмушена віддавати борги олігархам.


От і виникає питання,а за рахунок чого і кого повертати? 


На копанках стількине заробиш, це точно...


Отже, мабуть, зарахунок державного бюджету, за рахунокпенсіонерів та обіцяних їм 500 Євро пенсіїта 1000 Євро середньої зарплати кожномуукраїнцю? Ну-ну...


А взагалі, якщо відсерця, то Королевська гірша за будь-якутушку. Так ганебно і відкрито проявиласвій політичний цинізм, свою брехливу,підступну і зрадницьку сутність. 


No comment. Просто, бридко...

Зорян ШКИРЯК  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини