MENU

Чем большая ты посредственность, тем шире тебе дорога в министры — блогер о Королевской

450 1

Новий Міністрсоціальної політики Наталія Королевська– яскравий приклад того, що в нашійкраїні чим більшою посередністю ти є,тим тобі ширша дорога в лавахдержуправлінців. Королевська,з тріском програвши вибори, - поприморе «джинси», розлитої по великих імалих медіа-ресурсах, приземлиласяв уряді. В уряді! – ні – вже непроФФесіоналів, в уряді молодих інепомічених у совісливості постачальниківресурсів для президентської «Родини».Чи дозволять Арбузов із Клименкомреалізувати «мрію»Королевської про середню зарплату в1000 та пенсію в 500 євро? Навряд чи.По-друге, яку ціну суспільним грошамможе скласти людина, котра засіялаповідомленнями про себе пухнаступрактично всі ЗМІ України?


Як написалана своїй сторінці у «Фейсбук» журналісткаОльга Червакова, «новий уряд – це помставиборцям» . Без надії на позитивні зміни,при нищенні сподівань на проростаннянового таланту у провладному таборі.Нового Ющенка у себе під боком ВікторФедорович не допустить. Чим більшелюдина при владі Януковича намагаєтьсясебе виокремити, тим менше їй довіри.Сергій Тигіпко після приєднання до ПРпрацюватиме тепер як простий нардеп,на пару із Олександрою Кужель, котрастала депутатом від протилежного табору.


Натомість чим більшерозказувати про власні псевдо перемоги– і будь ласка, тебе беруть у міністри.У «джинсуванні» світилася не лише новапані міністр соціального захисту, -помічений у цьому був і екс уже губернаторДніпропетровщини Олександр Вілкул;постійно в першостях по «джинсі» був і«Нафтогаз» та його кураторськеміністерство. Також варто замислитися,якими каналами йшли заказухи на закордон,- про успіхи Уряду та Нацбанку України.


Тобто, скільки б необурювалися технологіями «джинси» тане підкреслювали її провал на виборахпротивники в громадських організаціяхта журналістських об’єднаннях, закликалидо усвідомлення її шкоди для самих жезамовників , влада та наближені до неїполітики до цього глухі.


Нерідкоотримую запрошення підписатися підпетиціями, закликами, зверненнями. Хайвибачає мені наше народжуване в мукахгромадянське суспільство, підписуюсяне під усіма, а під тими, котрі можутьмати хоч якесь значення. Яка, скажітьна милість конкретика у петиції «Врятуватиукраїнське кіно»? Чи «Табачник маєпіти»! Українське кіно має врятувативоно саме, - «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»показав, що й крізь асфальт можутьпрорости цікаві не лише нам паростки.Табачника ж із крісла Міносвіти можутьвинести хіба що самі освітяни. Але жвочевидь не мають бажання, - їм же таклегше – прогинатися перед рішеннямпереводити школи туди-сюди з мови намову, погоджуватися на скороченнясільських шкіл, роздавати на 1 вереснясиньо-білу атрибутику і заборонятидітям від гріха подалі приходити увишиванках. Тому Табачник має сидіти укріслі будинку на проспекті Перемоги,- так вирішив президент Янукович. І йомудо лампочки усі ці петиції. Тому в тихіпротести мало віриться.


Влада у підборі кадрівслідує одній знаній їй логіці, в основіякої – відданість правлячій політичнійсилі та безпринципність у моралі.Кадровий склад уряду показав – Януковичне чує голосу суспільства, його закликів,його протестів. Він живе у світі, котрийдля себе ж і будує.


Роман КАБАЧІЙ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини