MENU

Главным заданием 2013-го года является подписание договора с ЕС - Гриценко

383 0

2013-й рік має стати рубіжним для майбутнього України ікожного з нас. Головне завдання року для України – підписання Угоди зЄвропейським Союзом про асоціацію і зону вільної торгівлі.

У 2013-му Україна має чітко зафіксувати стратегічну європейську перспективу,тим самим пройти "точку незворотності" – припинити усі розмови проєвразійські проекти під проводом Кремля.

Угода з Євросоюзом – це рубіжний етап для України у визначенні стандартів іцінностей. Причому не зовнішньої, а насамперед внутрішньої політики. Захиступрав, свобод і життя кожної людини, суспільства і демократичних засад держави.

Демократія є ефективною у державі ГРОМАДЯН – самодостатніх, небайдужих іактивних людей. Високі стандарти і цінності може запровадити і надійнозахистити НАРОД, спільнота ГРОМАДЯН. Населення цього не зробить – воно залежневід влади і підкоряється владі, навіть без особливого примусу, навіть занаявності певних демократичних процедур. 2012-й рік це теж підтвердив.

2013-й має стати роком осмислення і усвідомлення. Високої місії і високоївідповідальності – для кожного з нас. Я переконаний, Україна відновитьвтрачений суверенітет, опанує стратегічну перспективу і згодом стане успішнимприкладом для багатьох інших держав.

Бог дав Україні для цього більш ніж достатньо ресурсів і можливостей. Маємогідно ними скористатися, а для цього вивільнити творчу енергію мільйонів людей– ГРОМАДЯН.

Бажаю Вам здоров'я і добра, мудрості й відповідальності, віри в Бога і у власнісили!

З Новим Роком і Різдвяними святами!

Щоб тепло й затишно було у Вашій домівці – і було тепло у Вашій душі!

Анатолій Гриценко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини