MENU

Деловой партнёр Литвина из Президентского резерва убил человека. И, говорят, не впервой

2978 0

Андрій Руденький, зарахований до Президентського кадровогорезерву «Нова еліта нації», вбив людину. Про це повідомляють свідки з селищаЧерняхів.

Андрій Олександрович Руденький, директор ТОВ «Нива Експо»,член кадрового резерву президента України «Нова еліта нації», отримав звання«Кращий підприємець року», «Кращий роботодавець року» і «Виробник найякіснішоїпродукції», власник кав`ярні— читальні «Руден» в Житомирі.

29 грудня 2012 року приблизно о 18 год. 30 хв. скоївсмертельнеДТП: рухаючись на великій швидкостіавтомобілем ДЖИПчорного кольору держ.номер 25-40 (41?) вулицями Черняхова в напрямку своєїдомівки, збив місцевого мешканця Івана Володимировича Раковича, 53-55 років,який від отриманих травм загинув на місці— «швидка» приїхала за кількахвилин, Іван ще дихав і помер на руках у лікарів. Майже півтори годинивипадкові свідки чекали представників ДАІ та міліції.

Розповідає свідок:

— Збивши людину, водій втік з місця ДТП, поїхав додому (400метрів) та згодом повернувся. Коли його зупинили люди, Андрій Руденькийспромігся лише сказати, що він до цього вбивства не має ніякого відношення.Потім безслідно зник, мобільний телефон відключив. Кажуть, що Руденький бувнапідпитку.

Підприємство ТОВ «Нива Експо» розташоване в Черняхові,виробляє тістечка і печиво. Розповідають, що Андрій Руденький, як і йогобатько, товаришує з Володимиром Литвином. Розповідають, що родина Руденьких маєвідношення до продажу іноземцям Житомирського заводу «Біомедскло».

Після консультацій з «радниками», вину за скоєне ДТП бере насебе дружина члена президентської кадрової еліти, котра стверджує, що за кермомбула вона, хоча свідки добре розгледіли водія ДЖИПА Андрія Руденького.

Родичі загиблого 30 грудня забрали тіло з моргу. Похованняжертви відбулось 31.12.2012 р.

Фарс з так званим «розслідуванням» вже почався.

30.12.2012р. о 18 год. 30 хв. це повідомлення одночасно зіншими матеріалами Віктора Котенка зникло із сторінок інформаційногоінтернет— видання Житомир.інфо (рубрика «Репортер») -влада значнопокращила також і цензуру.

Але хіба це перший раз перевертні будуть заробляти налюдській крові?

Мешканці Черняхова продовжують дзвонити і розповідатижахливі подробиці: 29 грудня Іван Ракович вийшов з хати (вул. Красноармійська)подихати повітрям і майже відразу був збитий автівкою, водій не зупинився іпротягнув тіло метрів 700, де воно відчепилось від ДЖИПу і впало на дорогу.Весь шлях відмічено цівкою крові, через 600 метрів крові велика калюжа, потімзнову тонка цівка— схоже на те, що на кривавому шляху у жертви лопнулааорта. Якби тіло не відчепилося, то водій затягнув би його аж до своєї фазенди,яка знаходиться неподалік і хто зна, чи вбитоговзагалі б знайшли.

ДЖИП доїхав до фазенди, потім повернувся до закривавленоготіла, біля якого зібрались випадкові свідки. З-за керма вийшов смуглявийчоловік у гарному костюмі з краваткою та запитав, що тут трапилось. На щоселяни відповіли: "Так це ж ти вбив людину! " Смуглявий чоловікзлякано скочив за кермо і втік.

30.12.2012 р. робітники ТОВ «Нива Експо», де запровадженопрацю у три зміни, прийшли о 8 годині ранку на роботу, але несподівано хазяїнаказали всім розходитись по домівках, тому що підприємство не буде працюватиднів з п`ять.

Працівники скаржаться на тяжкі феодальні умови праці ірозповідають також, що пів— року тому за якусь дрібну провину буложорстоко забито на смерть охоронника підприємства (колишнього працівникаміліції). Велика кількість працівників (всього їх більше 500 чоловік) отримуютьзарплату за рахунок дотацій з центру зайнятості.

31.12.2012 р. до родини загиблого прийшов батько АндріяРуденького, пропонував матеріальну допомогу, казав, що син Андрій знаходиться ушоковому стані і з ним працює психолог. Родичі покійного Івана Раковичадопомогу відхилили.

ВікторКОТЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини