MENU

Михальчишин разрешил секс только между однопартийцами ВО «Свобода»

1197 8

28 апреля 2012 года эта львовская девушка была лицом Марша в честь СС «Галичина» (он же Марш Свастики, называемый так из-за использования Вольфсангеля). Её кандидатуру утверждал личноМихальчишин (с) fil0saf

Ридаю взахльоб. Михальчишин - це щось :)

"Соціал-націоналіст не палить, не споживає алкоголь у надмірнихкількостях, не марнує час у порожніх розвагах і не псує собі сумліннянездоровими стосунками із протилежною статтю...

"Подруга соціал-націоналіста – розумна, красива, скромна та вихована дівчина,дивлячись на яку з новим піднесенням хочеться творити прекрасне та захищатисвіт від політкоректної чуми світового демолібералізму.

Як відомо, краса за відсутності ідеї перетворюється на гівно, відтаксоціал-націоналіст тримається подалі від таких, які нічого не вміють, окрім яккрасиво знімати труси та бюстгальтер.

Гламурні наштукатурені завсідниці нічних клубів так само далекі для нас, як іпетеушні шанувальниці російського серіального мила чи адепти натуралізованих уКитаї брендів "Дольче-Габбана" та "Луї Вітон".

Вона не боїться піти зі своєю половинкою вдвох проти всього світу, заперечившилегітимність окупаційної системи влади та моральні норми й цінностізвироднілого планктону, що цю владу підтримує.

Почуття соціал-націоналіста та соціал-націоналістки один до одного повинні бутисильнішими за танкову атаку на світанку, рукопашний бій стінка-на-стінку,ракетно-артилерійський удар по густонаселеному мікрорайону й килимоветермоядерне бомбардування разом узяті."

Тетяна МОНТЯН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини