MENU

На Эйфелевой башне развернули баннер «FREEDOM FOR YULIA»

1833 9

Київська «Батьківщина» продовжує розгортати банери напідтримку свого лідера Юлії Тимошенко в країнах Європи, аби посилитиміжнародний інтерес до політичних репресій в Україні. У розпал новорічних святбанер «NO POLITICAL REPRESSION – FREEDOM FOR YULIA» («Ні політичним репресіям –свободу для Тимошенко») розгорнуто на центральній площі Праги (Чехія) головоюСолом’янської районної парторганізації "Батьківщина", Тетяною Хитрик.«Арешт лідера опозиції Юлії Тимошенко засуджують по всьому світу. Цевідчувається під час наших акцій на її підтримку не лише у Чехії, а й під часпроведення їх у Нідерландах та у Франції», – говорить Тетяна Хитрик.

Нагадаємо, що першими активістами, які розгорнули банер «NO POLITICAL REPRESSION – FREEDOMFOR YULIA» («Ні політичним репресіям –свободу для Тимошенко») стали заступникголови Київської «Батьківщини» Олександр Федоренко та голова Солом’янськоїрайонної парторганізації Тетяна Хитрик. Банер з Юлею було розгорнуто у Франціїна Ейфелевій вежі (м. Париж) та у Нідерландах на площі Дам (м.Амстердам).

 

У партії закликають всіх киян, які виїзжатимуть за межі України, підтриматиініціативу та обіцяють всім, хто звертатиметься до осередку, банери з ЮлієюТимошенко.

Тетяна ХИТРИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини