MENU

Депутаты ВР предоставили иностранцам такие же права, что и украинцам. Это глупость — блогер

3133 5

Депутати ВР надали іноземним громадянам ці ж самі права, що і громадянам України. Такій щедрості дурнів немає аналогів і це не що інше, як зрада національних інтересів українців. Ця норма закріплена в Конституції Кучми 1996 року:

Стаття 26. Іноземці та особи без громадянства, що перебувають в Україні на законних підставах, користуються тими самими правами і свободами, а також несуть такі самі обов'язки, як і громадяни України.

Тим самим нерозумні депутати 2-го скликання завдали величезної шкоди народу України: іноземці почали скупляти субсидоване в часи СРСР житло, в результаті чого воно стало недосяжним для більшості громадян України.

На радість спекулянтам тумани - законодавці ще й скасували надзвичайно важливий і розумний закон, який гарантував доступність житла для всіх: громадянин не мав права мати у власності більше одного будинку чи квартири. Завдяки цьому закону в 1992 вартість 2–км квартири у Львові дорівнювала автомобілю ВАЗ.

В результаті дій йолопуватих партійних законодавців маємо світову вартість житла, монополізований ринок житла, а наші громадяни змушені орендувати метри в багатіїв, які володіють десятками - сотнями квартир.

В загальному виглядає так, що Верховна Рада - це основна юридична причина руйнації української держави. За законами СРСР всіх депутатів Верховної Ради треба було би розстріляти за заподіяну шкоду державності та народу України.

 
 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини