MENU

Из-за жадности Коломойского украинцы спали в аэропортах мира

488 2

Ось він - сучасний капіталізм без людського обличчя в Україні, де право, як у ментальності пересічних громадян, так і в головах високоурядових олігархів означає менше, ніж потреба справити малу потребу у туалеті.

 Сумно, без перебільшення, констатую дивовижний правовий нігілізм у головах громадян, (і не треба валити усе на продажних суддів - багато хто сам дає хабарі з власної ініціативи, з метою «покращення» власної ситуації). Щоправда, після трьох років правління Януковича і Ко, це вже не має значення, тому що хлопці при владі, користуючись тим, що люди не слідкують за їх діяльністю, швиденько змінили під себе не лише усю законодавчу базу, але і створили власну, на свій розсуд судову систему (Вищий спеціалізований суд), де працевлаштували усіх своїх коханок, просуванців  і просто хороших людей, які мають пильнувати однорідність судових рішень в Україні на користь можновладців.

Одним із наслідків такого нігілістичного пофігізму і є «банкрутство» Аеросвіту, змодифіковане та штучно створене Коломойським в зв'язку з швидкою потребою «бідного»-нещасного олігарха в свіжісінькій готівці (усі знають, що гроші люблять рух - інакше не збільшуються, відсотки не заробляються)....

Через цю жадібність олігарха багато українців, замість зустріти одне із найсвітліших християнських свят у гроні родини, провели його у аеропортах світу, причому у офіційних повідомленнях преси ніде не значиться, чи по кілька діб вони сплачували готелі та їжу за власний рахунок, чи може??? з якогось дива Коломойський допоміг...

Достеменно відомо, що, наприклад члени українського екіпажу літака Аеросвіту у Стокгольмі (одному із найдорожчих міст світу, Швеція взагалі мега-дорога країна), самостійно оплачували собі добу перебування готелю та їжу, а коли гроші закінчились, просто спали в аеропорту (добре, що власники аеропорту дозволили). Літак був арештований після приліту до Стокгольму і зв'язку з боргами.

Osya Osa

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини