MENU

«Друзья, со светлым праздником Рождества Христова!» - Турчинов

973 1

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Друзі, зі світлим святом Різдва Христового! Саме 25 грудня більшість країн відзначає це велике свято за юліанськиим календарем.

Христос народився для того, щоб врятувати людство. Так влаштовані люди, що їх частіше всього доводиться рятувати від самих себе: від їх страху, від малодушності, невпевненості та невігластва. 

Не всі люди здатні навіть на фізичному рівні сприймати та творити добро, чому ми зараз є свідками.

Як можна назвати людей, які щоб розправитись зі своїм головним політичним опонентом, обов'язково роблять це на свята: в період літніх відпусток чи перед Різдвом ув'язнюють, виносять сфабриковані вироки. Вироки, що тримаються лише на їх кримінальному авторитеті та на тваринному страху суддів, які бояться не тільки за свої посади, але навіть за свої життя. Як можна назвати таких людей? Людей, які культивують та заохочують підлість замість благородства, які сіють ненависть замість любові, беззаконня та «безпрєдєл» - замість права. Єдине, що можу сказати: це ніякі не християни, це навіть не люди.

Але друзі, віра здатна змінити світ, вона здатна змінити наше сьогодення. Тому, давайте об‘єднаємось в нашій вірі - разом ми зможемо змінити не тільки себе, але і свою країну!

Зі святом!».

 UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини