MENU

День в Верховной Раде. ВЕСЁЛЫЙ ФОТОРЕПОРТАЖ

1060 0

Нардепи-опозиціонери під вечір мали вигляд втомлений, але задоволений. Вчора їм вдалося довести, що влада без них не може прийняти у Раді жодне рішення, навіть не дуже значне. 

І це при тому, що регіонали продовжували мухлювати. Нестор Шуфрич, наприклад, голосував «за того хлопця», прикрившись газеткою.
 

Але мухлюють вони вже не так, як раніше. Вони понабирали у списки людей, які не можуть ходити на сесії, бо збиралися, як і до того, по-хамськи удвадцятьох бігати по сесійній залі і займатися піанізмом на очах в опозиції і журналістів. 

А тепер - займаються тим самим, але менше і боячись. Це все одно як з крадіями: навіть у державах, де за це рубають руки, крадії все одно є, бо така їхня сутність. Але крадуть там менше і бояться при цьому більше.
 
Сподіваюся, опозиція, і передусім «Свобода», не збавлять оберти і продовжуватимуть давати піаністам по руках. А решта вже, Бог дасть, випливе з цього.
 

 Кінець робочого дня

 

 Дуже серйозна розмова

 

 Леся Оробець і Андрій Павловський

 
 

Свободівці - хлопці-молодці. Другий зліва - мій адвокат і друг Сидір Кізін :)
 

Кличко. Ух, який! :) 
 

Веселі журналісти і веселий Яценюк
 
 

 Ялинка чи Йолка? Мабуть, таки ялинка

 
 

 Знайомі обличчя :)


 

 Депутатський спам. Проіскі мракобєсов ПОСИЛИСЯ.

 
 

 Редагування авторів. Хто б сумнівався

Скажу вам дещо по секрету. Уявіть собі, що ви видали книжку, над якою довго працювали, яка містить ваші думки, переконання, результати ваших досліджень і тому дуже вам дорога. Чи пропустите ви таке на обкладинці? Та ніколи. От якщо треба газорублики відмити, а на чому - діло другорядне - тоді інша річ.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА bilozerska

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини