MENU

Кнопкодавство «регионалов» должно приравниваться к государственной измене — Зорян Шкиряк

773 0

Регіонали - негідники! Остаточно зрозуміло, що немає у пр реальної більшості в парламенті. Янукович і Ко не змогли зігнати всіх «тушканів» та своїх «ригів» з новорічнх загулів. Їхні депутати продовжують квасити по курортах.

Тим не менш, в порушення Конституції України, в залі ВР знову відбулася глобальна фальсифікація під час голосування по прасолову, арбузову, соркіну. Голосували «піаністи» чечетова. Жодне з цих голосувань не може бути визнане легітимним. Це відверта і злочинна профанація зі сторони представників окупаційного режиму. Такі «голосування» вже реально загрожують національній безпеці України. «Клавішники» - це серйозна проблема державного масштабу.

Значить потрібно вводити кримінальну відповідальність за голосування будь-якого народного депутата чужою карткою.

Адже, таке ганебне і неприховане порушення Конституції та Регламенту ВР може мати катастрофічні наслідки для країни. Своїми злочинними діями під куполом ВР, регіонали плюють в обличчя кожному українцю.

Кнопкодавство має бути визнане кримінальним злочином проти власного народу і прирівнюватись до державної зради. Покарання: позбавлення мандату і до 5 років тюрми. От тоді будуть думати... Інакше, це буде продовжуватись безкінечно.

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини