MENU

Менты-изверги из Черняхова (Житомирская область) превратили человека в раба. ВИДЕО

2771 3


Райвідділ міліціїЧерняхова Житомирської області встановиврабовласницький лад і використовує длязадоволення своїх потреб працю рабів.

 

Міліціонери примушуютьлюдей працювати кочегарами у котельнірайвідділу – без офіційногопрацевлаштування, нелегально виплачуючипри цьому мізерні копійки, які в разине дотягують до розміру мінімальноїзарплати



Це не перший випадоквикористання міліціонерами працірабів:



ДОВІДКОВО:

 

Віктора Проценканезаконно утримували у СІЗО два зполовиною роки за сфальшованою справою— дві незалежні почеркознавчі експертизиінших областей України встановилипідроблення документів працівникамиміліції Черняхівського райвідділу, аленещодавно на замовлення «підробників»суддя незаконно призначив третюекспертизу, хоча результатів двохпопередніх ніхто не відміняв. Житомирськіексперти виготовили прямо протилежнийвисновок, тепер рахунок 2 :1 на користьПроценка; ухвалами і постановами судівдії міліції і прокуратури визнавалисьнезаконними. Але у Віктора немає грошейна адвоката, а з-за того, що він давжурналістам вбивчі свідчення протиміліціонерів — наркоторговців тазлодюг, його будь — що намагатимутьсякинути за грати — засідання судувідбудеться 29 листопада 2012 року у судіВолодарськ — Волинська.

 

Агов, правозахисникихрінови! Де ви?

 

Наступного дня кочегарапобили — за балакучість:

 

 

а потім намагалисьвбити:


 


 

Віктор Котенко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини