MENU

Сын главы Нацбанка Соркина любит выкладывать в Интернете фото в плавках

3485 0

  

Синнового голови Національного банкуУкраїни Ігоря Соркіна любить повисітиз друзями на тусовках і похвалитисяоголеним тіло.


Як пише «Українськаправда», 11-госічня Верховна Рада призначила ІгоряСоркіна на посаду голови Нацбанку.Нагадаємо, кандидатуру Соркіна, якийзадекларував2,218 мільйони гривень доходу у2012-му році, вніспрезидент Віктор Янукович.

  

  

 

Спершу про голову НБУбули відомі лише дані з його автобіографії.


Так, відомо, що йогодружина Анжела Валентинівна Соркіна(у дівоцтві Степанова) працює заступникомголови правління в донецькому«УкрБізнесБанку». Останній, зауважимо,належить старшому синові президента Олександру Януковичу. Ним же ранішекерував екс-глава НБУ Сергій Арбузов.


Водночас син СоркінаВалентин працює в аудиторіській фірмі«УкрВостокАудит», що обслуговує«УкрБізнесБанк» сина Януковича.

  

   

 Соркінз дружиною Анжелою 

 

 

З сином Валентиномв Італії

 

   

За словами ВалікаСоркіна, відпочити на північному-сході Італіївони встигли на день народження татка

  

 

На гірськомукурорті Мадонна-ді-КампільйоСоркіну-молодшому дуже сподобалося

  

І саме завдяки синунового голови Нацбанку його сім‘япочала візуалізуватися. Адже, яквиявилося, хлопчак, який народився 13-гочервня 1990-го року, дуже любить поділитисяіз широким загалом в інтернеті своїмисвітлинами.


Зокрема, на його сторінкаху соцмережах Вконтакте та Facebook можнапобачити як фото його батьків на дивані,так і сімейні світлини Соркіних звідпочинку в Італії.


Окрім того, Валік неприховує своє захоплення власноюатлетичною статурою і із задоволеннямдемонструє усім свій прес і взагаліоголений торс.


Також хлопець запростовивішує в інтернет знімки себе у плавках,з друзями в готельному номері, з дівчиноюпід час поцілунку чи в ліжку.


Одним словом, ВалентинСоркін має всі шанси стати новою зіркоюзолотої молоді.

  

Окрім того, якпише «Українськаправда», непрості птахи і батьки ІгоряСоркіна та його сестра, які мешкають уМоскві


Так, у біографіїмайбутнього керівника Нацбанку вказано,що його батько, В‘ячеслав ІсаковичСоркін, є заступником директорадепартаменту інвестицій та будівництваВАТ «Газпром». Мати, Лариса ВолодимирівнаСоркіна (Детюк) - пенсіонерка, живе такожу Москві.


Сестра Ігоря Соркіна- Долгіх Влада В‘ячеславівна, очолюєюридичну службу донецького «ІнститутуЮжНИИгипрогаз» - що розшифровується як«Южный научно-исследовательский институтпо проектированию объектов газовойпромышленности».


Акціонером цієї структуриє «Газпром», а батько Соркіна - членомнаглядової ради як представник російськоїмонополії. Іншими словами, донькаСоркіна-старшого виявилася головнимюристом у донецькій структурі, кураторомякої є її батько з Москви.


novosti_o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини