MENU

Украину в ближайшее время ожидают очень мощные события

1709 6

Найцінніший та найдорожчий капітал будь=якої розвинутої держави світу,= це люди! Людський потенціал. своїм розумом та робочими руками може створити із шматка заліза виріб, який може злетіти в Косомос! Коли в державі всю владу захоплює кримінал, який вміє тільки красти та грабувати,= взамін нічого не даючи та не створюючи,= діюча влада в такій державі приречена на самознищення!

Жорстоке самознищення! Коли люди, яким призначено бути керівниками та міністрами,= в тюрмах! А в кріслах міністрів = парвеню! Це самознищення! Розрахунок, що знищення та дискредитація державних установ полегшить приєднання до сусідньої держави = утопія! Утопія про яку попереджав ще цар ПетроІ.

Колись Пeтрo І в одній зі своїх промов у сенаті заявив: «Сей малороссийский народ и зело умен, и зело лукав: он, яко пчела любодельна, дает российскому государству и лучший мед умственный, и лучший воск для свещи российского просвещения, но у него есть и жало. Доколе россияне будут любить и уважать его, не посягая на свободу и язык, дотоле он будет волом подъяремным и светочью российского царства: но коль скоро посягнут на его свободу и язык, то из него вырастут драконовы зубы, и российское царство останется не в авантаже». Поставити міністрами громадян Росії на чолі армії, сбу, освіти, телебачення та освіти,= це не значить покласти Украіну в кишеню. як кота в мішок. «Дуріть себе, чужих людей, та не дуріть Бога. Бо в день радості над вами, розпадеться кара. І повіє огонь новий із Холодного Яру».(Т.Г.Шевченко).

Патріарх Кирило, по своїй суті атеіст,= місце в списку ФОРБС з п'ятьма мільярдами євро є тому найяскравіше підтвердження. В Москві та діюча влада в Києві, розраховують надурити Бога при допомозі атеіста Кирила це оксіморон. Нас чекають найближчим часом дуже сильні події. Найпотужніші, розміри яких важко оцінити.Липовий диплом міністра діючої влади,= піщинка в краплі, яка може перевищити міру народної терпимості! Але ця крапля вже майже відірвалася, залишилося чекати вже майже нічого. Вона вже практично летить!

 

Вячеслав ВІТВІЦЬКИЙ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини