MENU

Колесниченко стоило бы поместить в отдельное гетто — Зорян Шкиряк

1221 11

Сьогодні знову прогавкав вадік колесніченко. Навіть не буду наголошувати з якого приводу, щоб не витрачати час. Втім, з його вуст завжди лунає цинічна брехня і відверта єресь.

Прийшло на думку, що от таким невігласам, як вадік, табачник, болдирєв, марков, чечетов і т.д., які працюють штатними ригівським провокаторами і спікерами- «чорнушниками», варто б створити окреме гетто), спеціально для українофобів. При чому, не у нас, а, скажімо, у близькій і рідній їхньому серцю раші).

І ось там, десь в уральських лісах, сидячи за стаканом бражки, вони б тішилися і годинами розповідали один одному, про те як ненавидять Україну і все українське.

Може запропонувати Путіну виділити шмат землі для таких україно-ненавистників))? Йому такі мабуть потрібні. Щоб зранку до ночі верещали усіляке лайно про Україну і українців, а також співали «хвалебные оды» про необхідність вічного «братання» с «великой і могучей»...

А якщо серйозно, бридко. Адже, ці люди мають статус народних депутатів України, а табачник - міністр освіти... Це аморально. Адже, такі політикани від пр, щоденно, цинічно і відверто намагаються остаточно зруйнувати українську державність.

Ну нічого, час на місці не стоїть... Колись все стане на свої місця, обов'язково.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини