MENU

Прихильникам Януковича

3364 8

Шановні прихильники Януковича!

Напевно, ще кілька років тому, ви були переконані, що Янукович людина достойна, смілива, щира, а головне послідовна.

Отже. Напередень Нового року, подивіться у свої гаманці, загляніть у холодильник. Переконаний, що не густо. А тепер погляньте на сусідів, наберіть друзів, знайомих, членів родини. Спитайте, як у вас? Те саме, правда? І так в усьому.

Всього за півтора року, Янукович, якого ви щиро підтримували, довів людей до зубожіння. Ви вірили, що він зробить вас щасливими, що обіцяні «покращення» ось-ось настануть. Настали... Вже сьогодні.

Янукович виявився брехуном. В першу чергу по відношенню до вас. Бо ми ніколи йому не вірили, адже прекрасно розуміли, що його кримінальна сутність і жадоба наживи ніколи не перможе здоровий глузд та державницьку позицію.

За цей час він у рази збагатився сам. Сидить у себе, у «Межигір`ї» на золотих унітазах, наставив вуликів з прополісом, шикарних саун, басейнів. Накупив вертольотів. Його олігархи і криміналітет в тричі збільшили свої статки. Його синок Сашко, лікар-стоматолог, за рік став чи не найбагатшою людиною в Україні. А ви, тим часом, «чекаєте, терпите, сподіваєтесь».

То що ж було за цей рік ще? Була «Анна Ахметова», були «роздягнені дівчата», була «йолка», був «закон, як він там називається», була відповідь журналісту «я вам не завидую». Сором. Це обличчя людини, що колись претендувала на роль лідера держави.

За час його правління Україна знизила усі соціально-економічні показники, опустилася у всіх світових рейтингах, дійшовши до рівня Сомалі. Всі «казки» про зростання ВВП, та зростання економіки - це казки, які Азаров-Тигіпко розповідають один одному. Бо найкращим показником економічного розвитку країни є купівельна спроможність населення. То як у вас із вашою купівельною спроможністю?

Янукович не виконав жодної обіцянки, що давав вам. Жодної. Країна котиться до економічно-соціального колапсу, ціни зростають, а в кишені у громадян порожньо. Переконаний, що такого ганебного становища як у цьому році, більшість з вас, не мала з часів проголошення незалежності. Я не буду вас навантажувати аналітикою щодо об,єктивного станоу економіки, забивати у передноворічний день голову складною термінологією та цифрами. Скажу просто, мрак.

Ви думали, що Янукович керується принципом «пацан сказал - пацан сделал»? Ви помилилися, «пацан сказал и забил», ось так буде правильно. Хоча ні, одне він зробив. Він дав змогу своєму «зміючому кублу» жирувати і знущатися над усім українським народом. Він перетворив Україну на поліцейську державу, прагнувши до абсолютної влади. Він намагається залякати людей і хоче перетворити їх на слухняне стадо.

Сьогодні він дав наказ і лідера опозиції Юлію Тимошенко перевезли на зону у Харків. Він зробив це з переляку. Той кого ви вважали сміливим, як людину, що пройшла серйозну «школу життя» виявилася банальним боягузом. Без жодних на те підстав, поза межами закону, міжнародних принципів утримання ув`язнених, та просто за межею здорового глузду. Він відправив прикуту до ліжка людину на зону. Гестапо.

Знаєте, ви можете не любити, навіть ненавидіти Тимошенко, це ваше право. Але ви не можете не помічати очевидних речей. Адже глум і катування свого політичного опоненту - це глум над усіма нами, це зневага і потурання елементарних принципів людяності та християнської моралі.

І останнє. Сьогодні він скасував День Свободи. Не дивлячись на те, що ви не вітали Майдан, що були проти Помаранчевої революції, але тоді, ми відстоювали і вашу свободу, і ваші права. Незалежно від того приймаєте ви це чи ні, потрібно розуміти, що зробивши це, він наплював у душу кожному українцю. Нам з вами. Бо це і ваш День свободи, також.

А тепер побажання. Дорогі прихильники Януковича ! Дорогі донеччани, луганчани, полтавчани, кримчани, західняки ! Незалежно від регіону вашого проживання, бажаю вам одного - задуматись... Що буде далі?

Адже усі ми - українці, усі ми прагнемо одного: жити у квітучій, заможній, європейській країні. В якій достаток і свобода громадян стануть головним принципом розвитку країни. Я не агітую вас змінювати вашу точку зору, це особисте. Я просто бажаю вам мудрості.

З повагою до кожного з вас. Божого благословення вам і любові у Новому році!

Зорян Шкиряк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини