MENU

«Оппозиция никогда не сдаст Киев!», - Зорян Шкиряк

722 1

Щойно з ВР. Друзі, це важливо. Не дивлячись на реальні песимістичні прогнози щодо ганебних дій влади з блокування і затягування «регіоналами» київських виборів, є одна хороша новина. Усі мої колеги, побратими і соратники по боротьбі, з якими спілкувався в парламенті протягом дня, а це представники «Батьківщини», «Свободи» та «УДАРу» солідарні в одному: якщо Янукович і його банда таки спробує вчергове «кинути» Киян з виборами мера та Київради, то з 2-го квітня потрібно розпочинати підготовку до масштабних акції громадянської непокори в столиці. Має заговорити вулиця. Ми не віддамо Київ Януковичу! Опозиція ніколи не здасть Київ!


Звичайно, без підтримки людей нам нічого не вдасться зробити. Але я переконаний, що як будемо діяти разом і консолідовано Кияни нас підтримають, обов,язково. 


Ми будемо закликати і підіймати людей на боротьбу проти узурпаторів, проти диктатури, до відстоювання своїх конституційних прав і свобод. Вже зараз потрібно готуватися до початку глобального народного наступу на кримінальний окупаційний режим. Наступ, котрий почнеться саме зі столиці! Не можна спокійно споглядати як «донецькі» нищать і грабують наше місто, нехтуючи при цьому інтересами мешканців, котрих вони тримають за ніщо.


Ці невігласи вважають себе повноправними власниками Києва. Але вони помиляються. Вони тут просто окупанти.


Нагадаю, що з червня повноваження Київради є припинені, будь-які їх рішення стануть незаконними. І навіть якщо, за наказом Банкової, «регіонали» приймуть постанову про подовження повноважень нині діючої Київради до 2015-го року - це буде антиконституційним рішенням, що не визнає жодна міжнародна правова інституція, включаючи Венеціанську комісію. 


В такому разі, опозиція, за підтримки Киян, матиме моральне право діяти адекватно. Кияни самі вирішать питання з призначенням чергових виборів і змусять ВР їх провести. Мабуть давно настав час поставити на місце цих злодюг і показати «хто в хаті господар». А у Києві господарі - ми, Кияни, громада! 


Особисто я, вірю у щирий патріотизм та небайдужість Киян. 


Київ наш! Київ - опозиційний форпост України! Тому саме з нього повинна розпочатися та народна революція про яку ми так часто говоримо. Результатом нашої спільної боротьби за Київ стане усунення подальше Януковича від влади. Над цим і маємо активно працювати. Слава Киянам! Слава Україні

 

Зорян ШКІРЯК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини