MENU

«Відсіч» устроила провокацию против Княжицкого

407 0

  

Громадянськийрух «Відсіч» звернувся з відкритимлистом до голови редакційної радителеканалу ТВі з приводу російськомовноїреклами горілки "Плакучая ива” упрайм-тайм новорічної ночі.


Відкритий лист головіредакційної ради телеканалу ТВі


Миколі Княжицькому


Шановний МиколоЛеонідовичу!


Звертаємося до Вас якдо голови редакційної ради телеканалуТВі, аби висловити своє глибокездивування у зв’язку з появою уноворічно-різдвяний прайм-тайм в ефірітелеканалу, котрий завжди мав репутаціюнезалежного, державницького тапроукраїнського телересурсу,російськомовної реклами горілки«Плакучая ива».


Ви та Президенттелеканалу Віталій Портніков неодноразовоставали на захист українськоїмови, наголошуючи на необхідностіспільної культурно-історичної ідентичностіу створенні держави та критикуючизаконопроект Ківалова-Колісніченка «Про засади державної мовноїполітики». Зокрема, закликаючигромадськість прийти на протест протицього законопроекту 5 червня, вистверджували, що даний закон спрямованийпроти українців, української культури,«яка не зможе повноцінно й нормальнорозвиватися», в той час В. Портніков стверджував,що мовний закон розділяє нашу країну іпризведе до створення двох Україн.


І тому для нас дужедивним видається факт, що Ви, критикуючинововведення регіоналів, сприяєте йогореалізації в ефірі телеканалу Tві.


Просимо Вас дативідповідь на запитання, чи продовжуватиметьсятрансляція російськомовної реклами вефірі ТВі, та чи згодна редакція телеканалупожертвувати репутацією незалежногопроукраїнського телересурсу зарадизбагачення за рахунок сприяння русифікаціїукраїнського інформаційного простору?

З повагою,


Громадянський рух«Відсіч»


ВІДСІЧ


Я з повагою ставлюсядо ваших ініціатив,але я не є головоюредакційної ради каналу. Така пропозиціямені була зроблена,але рішення каналомпро це прийняте не було. Так що зараз доканалу я не маю жодного відношення.Окрім того, питання реклами та комерційноїдіяльності належать до компетенціїгенерального директора, а не редакційноїради. Підтримую вашу громадянськупозицію, але вважаю доцільним звертатисядо справді повноважних людей. Дякую


Микола КНЯЖИЦЬКИЙ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини