MENU

Ну, и кто там называл Тимошенко «российской шпионкой»?

2174 3
Шановні шушпанчики, які стільки разів доказували, що Тимошенко здасть нас Російській Федерації, а Янукович жадібний, і нас нікому не віддасть, бо ми йому самому потрібні. Тому треба негайно перемогти Тимошенко, а потім з Януком можна буде легко і просто боротись. У мене для вас сьогодні дуже важлива новина.

Я вас поздоровляю. Від сьогодні Україна - офіційно є домініоном Російської Федерації. Якщо хтось не знає, що таке домініон, нагадую: це проміжна форма між самоврядною колонією та суверенною державою. Тільки якщо в нормальному світі процес відбувався від самоврядування до суверенітету, то у нас - навпаки. Від більш-менш суверенної держави Україна за останні три роки пройшла шлях до домініону. Наступний крок - колонія.

На відміну від багатьох вишиванкових патріотів я ніколи не вірив, що Путіну вигідно інкорпорувати в Росію Україну як федеральний округ чи утворити маріонеткову державу по типу УРСР. По-перше, це страшенна кількість дармоїдів, яких треба кормити. Зараз від аналогічних утворень - Південної Осетії, Придністров'я та Абхазії - Росія має самий тільки геморрой, адже фактично вся влада там фінансується з бюджету РФ. Неефективно, дорого, та ще й треба перейматись проблемами тамтого населення, щоб не сильно бунтував. По-друге, це прецедент переділу кордонів, а до цього уже готується Китай. Аншлюс України був би сигналом для Китаю, що Росія уже не вважає непорушними чинну систему кордонів, а отже, можна починати веселу гру в «захист китайського населення».

Значно краще, коли йдеться про домініон. В ньому існують всі формальні ознаки незалежної держави. Є уряд, іноді навіть парламент. Але законодавство в такій країні повністю уніфіковано із законодавством метрополії, ключові посади там займають вихідці із метрополії, а практично весь прибуток з домініону йде знову ж таки в метрополію, а ось всі витрати лягають на сам домініон. Плюс, кордони зберігаються, формально нічого не порушено.

На чолі цього домініона краще мати феодального царка, який буде пригнічувати своє населення, і буде так «покращувати» життя, що громадяни будуть бігти в сусідні країни за заробітками. Поставлене на рівень виживання українське населення бунтувати не буде. Воно буде виживати, крутитись, зраджувати і чекати сонечка, як це і було в усі минулі періоди нашої історії.

Саме тому я вважав, і вважаю досі, що в 2009 р. справжня ставка Російської Федерації була на кандидатурі Віктора Федоровича Януковича. Спритно відволікши увагу «прискіпливого» українського населення на «русску шпійонку» Тимошенко, росіяни провели блискучу спецоперацію, і український народ сам собі посадив на шию провідника інтересів РФ. Отого самого феодального царка.

Далі все просто відбувалось за цілком логічним сценарієм. Нинішня кадрова політика ПР тільки доказує, що «царьок» виконав всі умови своєї угоди, і перетворив Україну на домініон. Навіть місця не хочеться витрачати на уже відомі нам факти «кар'єрного росту» ключових міністрів-капіталістів. Соркін на посаді голови НБУ і Якименко на чолі СБУ - це все продовження тієї логіки, за якою на посаду міністра освіти був призначений Табачник. В домініоні всі ключові посади мають посідати виключно громадяни метрополії.

Всі, хто порівнював Януковича із Лукашенком, Чавесом, Муссоліні чи Гітлером, помилялись. Янукович - це лорд Таунсенд, якого в тоді ще британських колоніях називали словом, десь приблизно відповідним нашому «Хам». «Покращення» від цього правителя було таким, що відбулась Велика Американська Революція.

А у нас вона може і не відбутися, і ми нарешті відкриємо світу нашу епохальну роль. Якщо США показали, як колонія самостійно і свідомо може стати державою, так ми покликані показати, що держава самостійно і свідомо може стати колонією.

 

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини