MENU

Политикам не до акций протеста - они на отдыхе. ВИДЕО

3328 5

Шокуючі кадри з'явилися в Інтернеті. Кадри з-під стін в'язниці, де нині перебуває Юлія Тимошенко. Прихильники засудженої екс-прем'єрки прибули підтримати свою лідерку. Невелика групка тих, хто залишаються з Тимошенко до кінця. Серед них явно виділяється деяка кількість явно далеких від адекватності людей – тих, кому більше раді дипломовані психіатри, аніж "реальні політики". Навряд чи сама пані Тимошенко рада таким захисникам та прибічникам. Навряд чи вона сподівалася, що у важку хвилину поруч з нею будуть саме ці люди і саме у такій кількості. Ці люди фанатично захищають Юлію Володимирівну і у своєму фанатизмі готові стати БЮТівськими фундаменталістами – якщо буде таке завдання.

Зрештою, схоже, що поступово Тимошенко буде по-справжньому потрібною лише цим людям, які лаються з пресою та нецензурно висловлюються на адресу опонентів. Брак політичної культури цим людям замінить сліпа віра. Для решти – насамперед однопартійців Тимошенко і її соратників – Юлія Володимирівна перетворилася на банальний агітаційний плакат напередодні виборів. Її іменем можна спекулювати. Її волею можна маніпулювати. А між тим займатися банальними політичними торгами та домовленостями. Всим тим, що іменується "реальною політикою". Емоції ж залишаються напівбожевільним фанатикам – вони все одно не претендуватимуть ні на місця у списку, ні на перерозподіл економічного пирога у разі приходу тимошенківців до влади.

Показово, що тут, під стінами в'язниці, немає політиків. Їм не до акцій протесту. Вони зараз на відпочинку. Як там говорив герой відомого анекдоту? "А якщо завтра війна, а я стомлений?" Кажуть, Наталя Королевська зараз у арабській Джумейрі (там зараз тепло і до того ж традиційний щорічний розпродаж у торгових центрах – ціни на товари подеколи падають на 90%; у Качанівці навряд чи можна сподіватися на подібний шопінг). Олександр Тимошенко просить про політичний притулок у Чехії (хоча політикою ніколи не займався). Список можна продовжувати.

Відверто сумно і неприємно... Sic transit gloria mundi. Так проходить слава людська.

Кость БОНДАРЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини