MENU

Кужель, Денисова и Слюз подготовили жалобы в Европейский суд по правам человека

402 1

Жінки - народні депутативід «Батьківщини» Олександра КужельЛюдмила Денісова та Тетяна Слюз, якихсьогодні люди в масках викинули з лікарні«Укрзалізниці», де вони проводилисолідарну з Юлією Тимошенко акціюгромадянської непокори, будуть звертатисядо Європейського суду з прав людини.

Проце під час брифінгу в Харкові повідомила Олександра Кужель.

За її словами,три відповідні скарги вже підготовлені.

«Ми,три народні депутати, які особисто насобі відчули тортури. І ми бачимо серйознузагрозу життю нашого лідера. Вона втяжкому стані, я готова перед будь-якоюіконою стати, у нас серце розривалося,ми плакали. Вона просто не стає на ногу,плигає на одній нозі», - наголосиланародний депутат.

«Для нас є дужеважливим питання збереження її життяі те, що сталося з трьома народнимидепутатами-жінками, які виконували своїфункціональні обов’язки по захиступрав засуджених в Україні», - заявила Олександра Кужель.

За її словами,останні події – «свідчення того, щовлада так само по-звірячому сьогодніставиться до кожного з нас».

«Якщонемає права в країні, супротив стаєнашим обов’язком», - підкреслила народнийдепутат і зазначила, що справа захисту Юлії Тимошенко сьогодні стосуєтьсякожного.

Олександра Кужель такожповідомила, що опозиційні народнідепутати будуть вимагати зустрічі зпрезидентом, Генпрокурором, керівництвомпенітенціарної служби.

«Ми будемов понеділок зустрічатися з усімаможливими міжнародними організаціями,послами», - додала вона

Свобода для Тимошенко 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини