MENU

2012 - год освобождения Украины!

2659 9

Написати цей короткий блог змусив білборд Януковича, в якому він назвав 2012 - роком єврочемпіонату з футболу. Ну, начеб-то, так-то воно так... Але я маю з цього приводу власну точку зору.

Особисто я, вболівальник з 25-ти річним стажем. Мені, як і мільйонам українських  фанатів улюбленої гри, хотілося б споглядати хороший європейський футбол. Але...

Проведенням Євро-2012  режим,  знову й знову, намагатиметься відволікати увагу українців від ганебних подій, що й надалі відбуваються в країні

Під час організації Євро -2012  влада впроваджувала колосальні, мабуть найбільші в історії країни корупційні схеми по розкраданню державного бюджету. На жаль, пересічний українець, окрім картинки на екрані, не отримає від цього дійства НІЧОГО. 

Я вважаю, що проведення чемпіонату у концтаборі, країні політичних репресій, знищення демократії та свобод громадян, в умовах суцільного страху, а також цілковитого зубожіння українського народу  не нестиме бажаного позитивного навантаження. 

Влада буде намагатися зробити усе, щоб під «соусом» проведення футбольного свята й далі відволікати увагу суспільства від основних, важливіших для країни проблем.

А в країні жодних натяків на їхні «покращення». Вони продовжують політичні переслідування, вони продовжують відверто нехтувати потребами українського народу, остаточно заганяючи більшість людей у жебрацтво. Їх не зупиняє ні Конституція, ні закони, ні здоровий глузд , ні норми елементарної людської моралі. 

Вже на цьому тижні вони готові проголосувати, так звану,  «земельну реформу», віддавши найбільше народне надбання, нашу землю,  на відкуп олігархам. Вони готові здати Путіну українську Газо-Транспортну Систему, таким чином знищивши економічну незалежність України. І це тільки початок їхніх новорічних «подарунків», адже далі буде...

Тому, хай простять мене прихильники футболу, але головною подією цього року має стати не Євро-2012.

В першу чергу, 2012-й рік має стати роком єднання та перемоги українців над кримінальним режимом. Саме це повинно стати основною спільною метою усіх патріотів.

Незалежно від політичних вподобань ми повинні стати єдиними у досягненні головної мети - усунення Януковича і Ко. Для цього потрібно чітке, системне поєднання дій та зусиль активного громадянського сектору та опозиційних політичних сил.

Тільки об,єднаний опозиційний фронт зможе перемогти знахабнілу правлячу хунту.

Отже, 2012 - рік звільнення України! Потрібно це  усвідомити і разом йти до перемоги. Слава Україні!

 

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини