MENU

Компромис в Верховной Раде должно искать большинство, а не Оппозиция - Бригинец

353 0

  

Якщо нардеп, знаходячисьв опозиції, готує законопроект, за якийодностайно голосує весь зал, требазадуматися чи він в опозиції, чи ні.

Колиопозиція робить політичні заяви - целише невелика частина її роботи. Крімзаконотворчої діяльності на опозиціюпокладена функція контролю за владоюта показувати їй, що вона мала б робити,якби була нормальною. 

Для прийняттяправильних законопроектів потрібнознайти певний компроміс між владою таопозицією, але цей компроміс залежитьне від опозиції - компромісу повиннашукати більшість.

Якщо зарадиприйняття того чи іншого законопроектукомпроміс шукатиме меншість (тобтоопозиція), то це означатиме, що опозиціяповинна поступитися сильнішому іпродемонструвати слабкість. Якщо жкомпроміс шукає той, хто і так маєбільшість, але прагне прийняття рішенняспільно (влади і опозиції) – це і єсправжній компроміс і ознака сили. Томуя категорично проти будь-яких компромісівз боку опозиції, а більшість на компромісине здатна.

Одностайності голосуванняу ВРУ не може бути, тому що на сьогодніПарламент України політизований. Яготую законопроекти, які не мають жодноїюридичної, економічної, логічної чифілософської підстави бути неприйнятими.Але вони можуть бути неприйнятими лишечерез те, що підготовлені опозицією.

  

Олександр БРИГИНЕЦЬ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини