MENU

Пока Захарченко играется в админреформы, люди не получают соцпомощь - Оробец

347 1

Вчора спало на думку -влада в Україні нагадує старезнийЗапорожець, якому замість капітальногоремонту двигуна зробили навороченийтюнінг - він дедалі більше загрожує нелише пасажирам, але й народу навколо.

Доприкладу, закортіло керівнику МВС Віталію Захарченку погратися вадміністративну реформу. Підготувавнаказ No.1077 від 22.11.2012, яким змінив порядокреєстрації громадян - без відповідногопогодження з іншими нормативними актами.І як тільки наказ набув чинності -припинилися виплати допомоги молодимбатькам при народженні дитини. Адже, зодного боку, МВС звільнив паспортистівЖЕКів від реєстрації громадян і веденнятак званої будинкової книги з 1 січня2013 року. А з іншого боку - відповідно доінших чинних нормативних актів відбатьків досі вимагають довідку проновий склад сім'ї, яка виписується зцієї самої будинкової книги післявнесення запису про поповненняродини.

Паспортисти не вписують іне виписують, бо не хочуть бути крайніми,а управління праці та соціальногозахисту грошей не дають, доки не будедовідки. Іншими словами, замкнене коло.МВС не погодило свою підзаконну діяльністьз іншими міністерствами, Азаров недогледів - а на громадян їм плювати, якзавжди, з високої башти.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини