MENU

В 2013 году киевляне изберут президента Украины - Зорян Шкиряк

1201 1

   

Результат голосуванняна цих виборах стане одним із вирішальнихчинників в майбутній президентськійкампанії.

На того, хто перемагає встолиці, орієнтується переважна частинагромадян України. Тому немає сумнівів,що вибори мера Києва і депутатів Київрадиу 2013-му році стануть головною політичноюподією року і закладуть потужнийфундамент для перемоги опозиційногокандидата на виборах президентаУкраїни.

Незважаючи на те, що виборчакампанія ще не стартувала, не відомийформат і дата проведення київськихвиборів, потрібно бути готовими. Вжезараз всім опозиційним силам, зокрема, «Батьківщині»«Свободі» та «УДАРу»необхідно вирішувати питання щодовисунення єдиного кандидата на посадумера, а також узгоджених кандидатів умажоритарних округах столиці. Кількістьокругів для кожної політсили повиннавизначатися, виходячи з результатівпарламентських виборів 2012 року.


Зараз для нас простонеобхідне чітке виконання політичнихдомовленостей між представникамиопозиційних сил. А також формуванняжорсткої виборчої стратегії, що включаєв себе серйозну муніципальну програмунегайного виведення столиці зсоціально-економічного колапсу іжитлово-господарської кризи, якіспричинило бездарне і грабіжницькеправління окупаційного режиму підголовуваннням гебіста Попова.


Ми повинні бити по«донецьким» на всіх фронтах. Як вполітичній, так і господарській складовій.Щоб не дати жодного шансу узурпаторамна будь-яку спробу реваншу, після їхньоїпоразки у 2012-му. Опозиційні силизабов,язані діяти злагоджено іконсолідовано. Саме цього чекають кияни.


У мене немає сумнівів,що правильний підхід у вирішенні цихзавдань принесе представникам опозиціїперемогу на мерських виборах і близько100 депутатських мандатів у Київраді. Цедозволить завдати нищівного ударудиктатору Януковичу в Києві і станепотужним плацдармом для перемоги ЮліїТимошенко, як єдиного кандидата відопозиційних сил, на президентськихвиборах у 2015 році.

При цьому, незважаючина впевнену перемогу опозиції у столиціна минулих виборах до ВР, не варторозслаблятися. Потрібно ще більшезакріпляти свої позиції. Діяти жорсткоі впевнено, щоб не розгубити довірулюдей, зокрема, киян. 

  

Зорян ШКИРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини