MENU

Техники по уборке снега в Киеве много, но Попов чистит только дороги Азарова и Януковича

385 0

Фонд три години перебуваюв корку на проспекті Перемоги. Рухвідсутній. Хто зміг, як пасажир, покинутиавтомобіль - ідуть пішки, проклинаючипогоду і владу. А причина банальна-автоінспекціямогла б затримати великі вантажніавтомобілі на під'їзді до Києва і рух умісті не був би заблокованим. Великийлісовоз ,у якого «лиса» гума, на підйомівід Святошинських озер зупинився ізібрав крок у декілька сотень легковиківта автобусів.


А дерев'яні колоди,наскільки я розумію, не такий вантаж,який швидко псується і не такий важливий,як тисячі людей, що запізнюються нароботу, або хворі до яких поспішє швидкадопомога.


Вчора О.Попов під часзустрічі з народними депутатами повідомивщо він щойно з засідання штабу ЦивільноїОборони міста. Цікаво, чи автоінспекціяотримала спеціальні завдання на випадокзаметілі, чи і далі буде лише дорогу для Азарова та Януковича перекривати тарекетувати автомобілістів? Техніка наприбирання снігу не працює, як і раніше.А її в Києві багато. Це перш за всеаеродромна техніка яірми Антонова,Київського авіазаводу, аеропортівЖуляни, Бориспіль,Гостомель,заводуномер 410, військових частин та деякихпідприємств. Цивільна оборона має правов особливих випадках залучати її дляборотьби зі стихією для захисту населення.

Володимир БОНДАРЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини