MENU

Канал Порошенко шокирует наглой рекламой в новостях

747 1

Вже котрий день поспіль (третій або четвертий) в інформаційних випусках, які йдуть опівдні (я кажу за зафіксовані мною випадки) глядачі дивляться телевізійні розповіді про французький лижний курорт Аворіаз. До того ж, ті ж самі, в яких відпочиваючі висловлюють захоплення від сервісу, а представниця туристичної фірми кличе в гості.

Давно такого не бачив. Однозначна комерційна реклама, яку крутять з випуска у випуск, з дня в день.  Що називається тупо, нахабно. Подібну зухвалість природно очікував від будь-якого ахметівського, коломойського, хорошковського чи пінчуківського каналу, але тільки не від Першого інформаційного. А тут на тобі!

Зі своїми скаргами та обуренням звернувся телефоном до приймальні П'ятого. Там мене з'єднали з аналітичним відділом.

Попросив пояснити наявність комерційної джинси в новинах:

-         Чому мене, глядача, вже котрий день поспіль, і в цю хвилину зокрема (дзвонив якраз під час чергового сеансу Аворіазу в новинах - прим. авт), на 5 каналі "годують" рекламою лижного курорту у французькому Аворіазі? Навіщо мені ці лижі? В новинах я хочу дивитися новини, а не рекламу! Ви ж називаєтеся першим інформаційним, а не рекламним!

  Співробітник аналітичного відділу, з яким мав розмову, сказав, що не може дати мені жодних пояснень. «Я не знаю», - почув я від нього.

-         ...А потім, коли Нацрада вас схопить, кричатимете: «Ой-ой-ой!!! Ай-ай-ай!!! Утискають свободу слова!!!». То чого ж ви самі даєте привід? Де ж взірець чесного ефіру? От я не хочу звертатися до Нацради, бо там «бандюковичі», тому хочу все з'ясувати безпосередньо в 5 каналу, а то й в самого Петра Олексійовича - нафіга мені його лижі? Якщо ви боїтеся, то давайте я звернуся до нього з цим питанням...

-         Я не знаю телефону Петра Олексійовича, - мовив аналітик
 
-         Якщо не Петро Олексійович, то давайте когось іншого, Юрія Стеця, приміром, хочу почути, що він мені скаже.

-         Вас більше ні з ким не з'єднають з цього приводу, а я йому передам ваші претензії
 
-         Привіт генпродюсеру від Олексія Мазура з Дніпропетровська!

Французький курорт Аворіаз в новинах 5 каналу - ще один прояв псоріазу українських ЗМІ, яким є прихована реклама...

Ні, ну це ж треба: з ранку до вечора тільки одну рекламу й крутять - у вигляді чи то роликів, чи то цілих явно замовних передач з безкінечними їхніми повторами, так ще й  у новини запихають! Все їм мало, ніяк нажертися не можуть? Та майте ж совість!

Чи це прямо і лише у велику кишеню Петра Олексійовича йде? Якщо так, то вона в нього воістину безмежна! Пане Порошенко, зменшіть свої апетити в ім'я Христове! Згадайте, що ви - православний віруючий. Будучи медіа-власником сприймайте «джинсу» як гріх. Бо саме так і належить її сприймати. Не будьте настільки залежним від Мамони. Та й своїх п'ятиканальців християнським чеснотам навчіть.

Олексій МАЗУР

 

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини