MENU

Янукович хочет декриминализировать свой ​​бизнес «на всякий случай» - Турчинов

1751 2

Янукович  хочет декриминализировать свой ​​«бизнес» на случай ответственности в будущем. Эти шаги власти, которая заботится о своих возможных перспективах, никакого отношения к прекращению политических репрессий в Украине не имеют.

Об этом сообщает первый заместитель председателя ВО «Батьківщина»  Александр Турчинов на странице в Facebook.

«Під час численних міжнародних зустрічей Янукович пояснював керівникам інших країн, які вимагали негайно припинити політичні репресії та звільнити Тимошенко, що для збереження обличчя вони будуть шукати форму вирішення питання. Зокрема, мова йшла про те, що влада піде шляхом декриміналізації статей за якими «судять» опозиціонерів, щоб зняти напругу і звільнити Тимошенко, та інших політичних в‘язнів, які не скоїли жодного злочину.

Але навіть міжнародні обіцянки цієї влади завершуються традиційним «покращенням вже сьогодні». Так, внесений Януковичем до Верховної Ради проект закону про декриміналізацію економічних злочинів стосується тих проблем, які турбують саме його оточення. Це економічні злочини, які пов‘язані з розкраданням бюджету, контрабандою тощо. Це все ніякого відношення не має до сфальшованих звинувачень щодо перевищення службових повноважень, які інкримінують Тимошенко.

Тобто, на всякий випадок, вони хочуть декриміналізувати свій «бізнес» на випадок відповідальності у майбутньому. Зрозуміло всім, що ці кроки влади, яка дбає про свої можливі перспективи ніякого відношення до припинення політичних репресій в Україні не мають».

Ранее Турчинов заявил, что Янукович решил торпедировать ситуацию с «судом» над Тимошенко.

 UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини