MENU

«Для садистской фантазии палачей не существует никаких пределов» - Турчинов

3311 23

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«У Качанівській колонії  в камері Юлії Тимошенко 24 години на добу горить світло для того, щоб, як нам офіційно повідомили, проводити там «якісну зйомку».  Ніхто, навіть керівництво колонії, не може пояснити для чого провадиться ця зйомка, хто її дивиться та хто дав наказ її робити.

Безперечно, для садистської фантазії катів не існує ніяких меж. Їм мало кинути лідера опозиції за ґрати, вивезти до ізолятора, що розташований на території найбільшої жіночої колонії, щоб відрізати від зовнішнього світу подвійним парканом, подвійними ґратами та колючим дротом.  Їм ще знадобилось продовжити цілодобове катування, не надаючи лікування хворій людині та позбавляючи її сну. Катам все це потрібно знімати у онлайн режимі, демонстративно повісивши відеокамеру над ліжком Тимошенко.

Але це штучне світло в камері цілодобово висвічує не тільки катування. Воно явно наочно демонструє весь маразм, аморальність та небезпечність української влади, які вже неможливо приховувати ні від України, ні від Європи, ні від усього цивілізованого світу».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини