MENU

Ви не уявляєте, в яких умовах відбувалося відродження нашої армії - Турчинов. ВІДЕО

1191 1

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов: Ви не уявляєте, в яких умовах відбувалося відродження нашої армії. Яка ще 100 днів тому практично не існувала. Ми разом із вами відроджували армію. Ви не уявляєте, в яких яких складних умовах, відсутності ресурсів, відсутності високоточної зброї, відсутності логістики, яка була зруйнована. Свідомо зруйнована. І тут є присутні, які причетні до цієї руйнації. Коли у нас не було практично жодного воєнкомату, приміщення розпродали. І в цих умовах ми відродили армію, яка сьогодні разом із Нацгвардією захищає нашу країну. І це в той час, коли ми протистоїм найбільш агресивній країні в світі, яка має одну з найбільших армій в світі.
За цей час ми жодного патрону не отримали допомоги військово-технічної від інших країн. Жодної допомоги по цьому питанню! Крім нашої армії, крім нашої Національної гвардії, нікому немає потреби захищати країну, бо це ніхто не хоче робити. Крім нас, Українців! Це наша відповідальність!
Зараз дуже складна ситуація, відповідальна ситуація. Не емоції потрібні, а єднання і рішучі дії. І парламенту, і уряду, і наших Збройних сил. Їх потрібно підтримати.
Так, гинуть наші герої, гинуть в складних умовах. Нема комфорту, це зрозуміло, іноді не вистачає харчування.
Те, що потрібно відновити логістику, то це ми зробимо. Примусимо і уряд, і Міністерство оборони логістикою армію забезпечити. І ми з вами зобов'язані останнє віддати армії, адже без неї ніхто не захистить Україну. Потрібна підтримка. Я звертаюся і до засобів масової інформації. Колеги, підтримайте армію! 

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини