MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 липня 2015

3851 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 16 липня

Парламент проголосував за зміни до Конституції України. ВІДЕО

Проект конституційних змін щодо централізації, у яких ідеться про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей напередодні подав президент Петро Порошенко. Зміни передбачатимуть те, що закон про особливості місцевого самоврядування на Донбасі має діяти до того моменту, поки Основний закон знову не змінять.

The Telegraph: Boeing 777 российской ракетой сбил Гиркин, Кремль в соучастниках – в США выдвинуто официальное обвинение

Кроме того, в тексте содержатся прямые обвинения в адрес Кремля в соучастии в этом преступлении. Также утверждается, что ракета, сбившая самолет, была завезена на территорию Украины из России. «Обвиняемый Гиркин действовал под фактическим или косвенным руководством персон, состоящих в правительстве России», – говорится в документах.

Шокін звільнив заступників Шапакіна і Корнійця

Нагадаємо, за результатами спецоперації 5 липня цього року вказаних осіб та цивільну особу було затримано та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (санкція якої передбачає безальтернативне позбавлення волі від 8 до 12 років з позбавленням права займати посади, спеціальною конфіскацією та конфіскацією майна).

Найем: Почему я не голосовал за предложенный вариант изменений в Конституцию

Меньше всего я бы хотел, чтобы в будущем мой сегодняшний голос  дал шанс простым большинством закрепить фактическую потерю территорий Донецкой и Луганской областей. ... Я убежден, что подобная норма не отражает волю украинского народа, который уже потерял тысячи своих солдат и продолжает вести кровопролитную войну за возврат этих областей под украинскую юрисдикцию.

Neweasterneurope: Украина сохранит ключевую позицию в энергетической безопасности Европы, а дело «Газпрома» – труба

Заявленная «Газпромом» цель – избавиться от украинского транзита к 2019 году – выглядит все более и более нереальной. ... Украина по-прежнему будет занимать ключевую позицию в энергетической безопасности Европы. В Европе верховенство закона «бьет козырями» преимущества и намерения недальновидных политиков с их дешевым газом.

Недалекоглядний політик із дешевим газом пише собі епітафію на газпромівській трубі 

Жити по колу: При Януковичі – вишки Бойка, при Порошенкові – трансформатори Григоришина

Коротше, апелювати нема до кого. .Бо чия прокуратура – теж усі знають. Нам залишається лише дочекатись закінчення тендерів, потім порахувати маржу. І врешті визначити переможця – «трансформатори Григоришина» чи «вишки Бойка». Поки що упевнено лідирує перше команда.

25 років тому ухвалили Декларацію про державний суверенітет України: чого слід повчитись у знаменної події

Через рік подібний розклад призвів до Акту проголошення незалежності України, з якого почався ефект доміно – всі інші республіки СРСР, навіть ті, що не хотіли, мусили проголосити свою незалежність. Це був перший камінь, закладений у фундамент регіонального лідерства України.

Як Максим Бланк і компанія через «Укрзалізницю» фінансують колаборантів і співпрацюють з агресором

Під керівництвом Бланка «Укрзалізниця», порушуючи президентський указ щодо введення в дію рішення РНБО «Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях», продовжувала співпрацювати з окупованими територіями, наражаючи на небезпеку життя людей і завдаючи матеріально-технічних втрат підприємству.

Особисті враження від розмови із заступником генпрокурора Каськом

Коли ми на «Громадському радіо» отримали підтвердження цього гостя, думали: зараз будемо так емоційно всіх «розносити», а прийшов Віталій, як я вже писала, з олімпійським спокоєм, і задав нам геть иншу тональність розмови: спокійно, розважливо, інтелігентно, нікого не тавруючи, але озвучуючи факти, зокрема, про підозру наркозалежностї у затриманого прокурора.

Джон Ленон замість Леніна – у Харкові перейменують щонайменше 285 топонімічних назв

Вулиці Дибенка повертають історичне – Білоколодязна, Демченка знову буде Дівочою вулецею. Щоправда, поруч іде вулиця Маршала Бажанова (яка формально не підпадає під закони про декомунізацію), а вона звалася Чорноглазівська. Перехрестя Дівочої та Чорноглазівської! ... Ну, і проспект Леніна має бути проспектом Ленона! All you need is love!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини