MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 липня 2015

3075 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 24 липня

Дефолт України сьогодні скасовано – Мінфін сплатив купон

Міністерство фінансів України сплатило черговий купон із емітованих у липні 2012 року п'ятирічних єврооблігацій на суму $2,6 млрд. Тож дефолт України, про можливість якого сьогодні останніми днями завзято натуркували російські й деякі українські ЗМІ, не відбувся.

Заліщук: Чернігівські вибори – це анексія шматочка нашого Євромайдану

Це анексія, друзі. Шматочка нашого Євромайдану. На зовнішній фронт солдатів послали. А внутрішні кордони, щойно здобуті, залишили голими. Березенко/Корбан – це по суті зелені чоловічки на нашій території свободи. Здали без бою.

Пам'яті Миколи Гордійчука «Гризуна». Пластуна, самооборонівця, Героя

Микола Гордійчук

Найкращою пам'яттю для Миколи стане наша перемога на всіх фронтах – над окупантами та колаборантоами, над корупціонерами та противниками реформ, над самими собою, нашою лінню та байдужістю. Теплої тобі Вічної Ватри, друже. Тримай над нами небо і пробач за все несказане, незроблене, незаспіване. ... Пам'ятаємо! Переможемо!

«На злодієві і шапка горить». Акція за відставку Шокіна, Гузиря і Столярчука під Генпрокуратурою. ФОТО, ВІДЕО

На головах головних героїв, які також були присутні на акції, невипадково загорілися шапки. Бо вся ця команда нафталінових псевдореформаторів «спалилася», коли почала активно протидіяти команді Каська-Сакварелідзе, яка розпочала боротьбу із корупцією в самій ГПУ та нещодавно провела перші арешти за вимагання хабара працівниками прокуратури в особливо великих розмірах.

Что таким объяснишь: женщина выпрашивает и далее оставаться живым щитом коллаборантов. ВИДЕО

Женщина, рыдая, просит боевиков «ЛНР» не отводить технику и не уходить, потому что поселок постоянно находится под обстрелами. При этом элементарная логика не позволяет ей постигнуть, что обстрелы как раз и продолжаются из-за того, что боевики используют ее в качестве живого щита и сами ведут огонь по украинским позициям.

Чернигов и Донбасс как явления одного порядка

Нужно, чтобы прошло 40 лет. А в этот период будут всплывать всевозможные циники и мерзавцы и остановить этот процесс может только рост критической массы молодых, выросших в этой пустыне людей, которым надоест этот унылый нищенский пейзаж с вздымающимися олигархическими горами. Эта молодая здоровая сила и снесет эти горы и выведет Украину из пустыни.

Ніяких «Донбасів»!

Екс-міністр-корупціонер Злочевський вивів маєтки на офшорну фірму – розслідування

Злочевський, переховуючись від слідства, вже вивів маєтки на офшорну фірму, більше того, закредитував їх на 1 мільйон доларів! Очевидно, щоб унеможливити конфіскацію. Це було допущено правоохоронцями вже після виходу сюжету «Схем» в ефір і розголосу.

«Гасконская» токсичность: как неадекватное поведение свело на нет эффективность

И это очень хорошо. Помню, как в период всеобщего восхищения Коломойским Евгений Глибовицкий написал о том, что мы не должны восторгаться одним олигархом в его борьбе с другим, а строить государство с сильными институциями, в котором не будет места олигархам (в смысле их влияния на все стороны жизни). Кажется, мы где-то в этом направлении и двигаемся.

Пять стран призвали ООН незамедлительно создать трибунал над Путиным

Й усіх його шойгу прихопить не забудьте

«Теперь, когда прокурор дал понять, что независимое международное расследование может быть закончено до конца этого года, наши страны попросили Совет безопасности ООН быстро создать международный уголовный трибунал в соответствии с главой VII Устава ООН, чтобы судить тех, кто ответственен за это преступление».

Нормандська четвірка мінус Путін – дорівнює правильний газький формат

Якщо те «воно» від нашої багатостраждальної нормандської четвірки нарешті відмінусувати, матимемо... Ні, не якийсь там «Мінськ-3». Жодних мінськів тоді вже не знадобиться. Адже буде в нас, а точніше – в отого «воно» й усіх його посіпак, Гаґа-1. На якій будь-який нормандський формат стане можливим лиш у такій приємній для ока і душі формі, якою її побачив художник Микола Гавриловський.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини