MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 липня 2015

3032 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 23 липня

Трибунал по МН-17: кто против?

Когда мы пытаемся «открыть россиянам глаза» на происходящее, мы заведомо проигрываем. И проигрываем вот почему. ... Основная же масса россиян всё хорошо понимает. Уж чего-чего, а поводов для сомнений в «официальной версии Кремля» современное информационное пространство даёт более чем достаточно. Просто миллионы людей не считают ложь – преступлением.

Мільйонам росіян і справді начхати на страшний злочин їхньої держави. Проте є одиниці, яким не байдуже, – й вони цінніші мільйонів

Сміливих суддів у Чернігові не знайшлося: Корбан і Березенко й далі плюватимуть українцям в обличчя

Уся країна спостерігає, як посеред європейського міста щодня в небачених раніше масштабах роздають продуктові пакети, підписують «соціальні угоди» в обмін на гроші, використовують інші форми підкупу, а така специфічна в Україні каста людей, як судді, впритул цього не помічає. .. Поки серед них не знайшлося й одного сміливця, який міг би ухвалити рішення іменем України і для неї.

«Сила Сибири» как очередной гвоздь в крышку российского гроба

Яма також уже майже готова – як і труна

Учитывая, что доступ к зарубежным кредитным ресурсам у русских, в основном, перекрыт, пусть выгребут из сусеков последнее (вместе с освоением нового месторождения – ярдов 50), построят дурацкую трубу и начнут в убыток (или близко к этому) качать туда свое «национальное достояние». Глядишь, еще на полгодика раньше перестанут отравлять жизнь всему шарику.

Георгій Тука прокоментував своє призначення головою ЛОВЦА

Ні, руки не опускаються. Перспективи є! Однак їх видко лише за наявності повної підтримки президента. Подобається це чи ні, але це – факт. І якщо для вирішення всього цього мені доведеться щоразу просити допомоги, і я її матиму, – ну, то й називайте мене «порохоботом». Для мене головне - результат, а не штамп.

Георгій Тука: Самому прийшовся до душі підпис під оцим знімком в одному із коментарів: «Новий очільник Луганщини»

Поучительная история пособника оккупантов

Саша «Пушкин» все так же продолжал верить в «республику», при этом не забывая о собственном обогащении. Пока на прошлой неделе соратники не встретили его несколькими очередями на блокпосту. ... Мир тесен, и кто-то прочитает эти строки и передаст Саше. Если тот, конечно, выживет: «Саша, три пули в шею – большая цена за глупую голову и плохие идеи».

Донеччани хай їдуть, але Донбас із собою в Київ везти не треба – блогер

Наука для України. Донеччани і кримчани – хай їдуть: прийняти, злюбити, інегрувати. Але Крим із собою везти не треба, і Донбас у Києві слухать ніхто не буде. А як хто хоче жити по-донбаськи – ну, то не х*й шастать, у Лугандоні й живіть.

Донбасс сегодня – такой, какой есть. ФОТО, ВИДЕО

Последняя электричка из Донецка в Дзержинск замерла на месте и стоит уже больше полугода как памятник конца. ... За 20 километров до блокпоста «ДНР» комбайн собирает урожай в хранилища украинских фермеров. Дальше – пустота. Когда едешь в Константиновку и проезжаешь 200 метров от украинского блокпоста кто то постоянно закрашивает «это Украина» красной краской.

Transparency International Україна щодо антикорупційних реформ: закони є, але відсутня політична воля

В Україні існують достатні передумови для створення ефективного державного механізму запобігання та протидії корупції. Ухвалення низки антикорупційних законів у жовтні 2014 року стало початком системної реформи з подолання корупції. ... Влада має невідкладно вжити заходи щодо імплементації нового антикорупційного законодавства.

І так щодня: звичайна новинна стірчка у фейсбуці

Черговий депутат покритикував владу. На запитання «коли ти, гнидо, нарешті у Верховній Раді з'явишся і працюватимеш» увімкнув бангамера. ... Філатов знову щось написав про Саакашвілі. У коментах – співчутливі заклики попить мінералочки, дехто з особливих зловтішних радить хильнути «Боржомі».

Бабуся і спецназ: отак працює Нацгвардія

Інша бабуся, якою можна пишатися, – таку й до спецвійськ візьмуть

Звідти чую голосний звук телевізора, однак на окрик знову ніякої відповіді. Входимо двоє, третій ззаду. Йдемо коридором, тримаючи під прицілом навхрест один одному кімнати. Заходимо туди і перевіряємо. Перевіривши передостанню кімнату, я заходжу в останню, куди вже пішов наш командир. І от яку картину я бачу.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини